SLOMLJENO SRCE

Nedavno je viđena s Joshuom Jacksonom na koncertu, a sad je oskarovka brzinom munje objavila da je prekinula s dečkom

Jackson je viđen na koncertu s kolegicom mjesec dana nakon njegovog razlaza od supruge Jodie Turner-Smith

Lupita Nyong‘o 

 Berzane Nasser/abaca/Abaca Press/Profimedia/Berzane Nasser/abaca/abaca Press/profimedia

Lupita Nyong‘o objavila je da je prekinula s dečkom Selemom Masekeleom, dan nakon izlaska s nedavno rastavljenim kolegom Joshuom Jacksonom. Na ekskluzivnim fotografijama portala DailyMail.com, zvijezda "Dawson‘s Creeka" Joshua (45), koji ima trogodišnju kćer Juno Rose Dianu s bivšom suprugom Jodie Turner-Smith (37), viđen je u bliskom druženju s oskarovkom Lupitom (40) na koncertu Janelle Monae u Los Angelesu.

image

Joshua Jackson

Buzzipper/La.gossiptv/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Buzzipper/la.gossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U četvrtak, dakle već dan poslije, zvijezda hita "Black Panther" oglasila se na Instagramu i progovorila o "prekidu" te otkrila da je u "periodu slomljenog srca" zbog "prijevare" voljene osobe.

"Trenutno se u svijetu događaju puno važnije stvari, a moje misli su s onima koji duboko pate. U ovom trenutku nužno je da podijelim osobnu istinu i javno se distanciram od nekoga kome više ne mogu vjerovati... Nalazim se u sezoni slomljenog srca zbog ljubavi koja je iznenada i razorno ugašena prijevarom. Dolazim u iskušenje da pobjegnem i sakrijem se, samo da bih se vratila svjetlu kada smognem dovoljno snage da mogu reći - kako god, moj život je bolji ovako. Ali podsjećam se da je veličina boli koju osjećam jednaka mjeri moje sposobnosti za ljubav. I tako, biram suočiti se s boli, skupljam hrabrost da svoj život spoznam točno onakvim kakav jest i vjerujem da će i to proći. Obećanje je, kažu, da je nježno srce ono što rađa neustrašivost. Nadam se da je istina... Dijelim ovo kako bih to zadržala i nadajući se da bi znanje o mom iskustvu moglo biti korisno nekome drugome tko proživljava isto i tko je spreman pobjeći od boli i propustiti mudrost koja dolazi iz toga. Prekid. Suočimo se sa svojom boli kako je ne bismo širili", napisala je vro otvoreno Nyong‘o u Instagram priči.

image

Lupita Nyong‘o i Selema Masekela

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Glumica je s TV voditeljem i sportskim komentatorom Selemom Masekeleom (52) bila u vezi od 2022. U prosincu je na društvenim mrežama podijelila video u kojem je otkrila svoju vezu sa Selemom.

S druge strane Turner-Smith, s kojom se Joshua vjenčao 2019., podnijela je zahtjev za razvod 2. listopada, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike". Zahtjev za razvod Turner-Smith bio je šok za obožavatelje, piše Daily Mail, jer se činilo da par ima vrlo stabilan odnos tijekom četiri godine braka. Par je počeo izlaziti 2018., dvije godine nakon što se Jackson razišao s Diane Kruger, a vjenčali su se u kolovozu 2019. Jackson i Turner-Smith dobili su kćerkicu Juno u travnju 2020. Brakorazvodna odvjetnica slavnih Laura Wasser zastupa Smith u razvodu, a glumica traži zajedničko skrbništvo nad njihovom kćeri.

image

Jodie Turner-Smith i Joshua Jackson

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Nakon podnošenja zahtjeva za razvod, izvor je za DailyMail.com rekao kako je Joshua je slomljenog srca zbog razvoda jer je vjerovao da će ostarjeti sa svojom obitelji i da će sve biti sretno zauvijek.

"Joshua ništa ne bi volio više od toga da i dalje bude s Jodie i vjerojatno bi pristao i na pomirbu, ali sada kada su došli do ove točke, on će to morati prihvatiti. Ništa strašno se nije dogodilo između njih dvoje, poput nevjere. Veza je samo krenula svojim tijekom...", kazao je dobro upućeni izvor blizak bivšem paru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:04