VRUĆE, VRUĆE...

Nekad je bila seks-simbol, a i danas se u 52. godini rado skida u toples pred 20 godina mlađim

Iako je posljednjih godina nismo često viđali na velikom platnu, sada se vratila i pokazala više nego inače

Heather Graham

 Vmi Worldwide/Planet/Profimedia

Sjećate li se glumice Heather Graham (51) koja je tijekom 90-ih i ranih 2000-ih ostvarila brojne filmske uloge, poput onih u "Austin Powersu", "Mamurluku" "Boogie Nights" i drugima, te je zbog njih dobila status seks-simbola? Iako je posljednjih godina nismo često viđali na velikom platnu, sada se vratila i pokazala više nego inače.

Naime, Graham trenutno snima vestern "The Last Son" u kojemu glumi prostitutku Annu, a vruće scene snimala je s 20 godina mlađim reperom Machine Gun Kellyjem (31), koji je u vezi s glumicom Megan Fox.

image

Heather Graham u filmu "The Last Son"

Vmi Worldwide/Planet/Profimedia

"Smiješno je što na početku nisam znala tko je on, njega slušaju djeca mojih prijatelja", rekla je u nedavnom intervjuu za ABC Audio, no na snimanju su se ipak zbližili pa je prema njemu čak razvila majčinske osjećaje.

Graham glumi prostitutku koja očajnički želi spasiti svoju djecu od njihova oca, revolveraša, kojeg glumi Sam Worthington iz "Avatara", a koji ih želi uloviti zbog proročanstva da će ga jedno od njegove djece ubiti.

Glumica, koja se nikada nije udavala i nema djecu, čak i u šestom desetljeću izgleda vrlo mladoliko, a otkrila je i u čemu je tajna njezine ljepote. Ona, naime, izbjegava bijelo brašno i rafinirane šećere te spava od 9 do 12 sati kako bi održala mladolik izgled.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 08:37