OBRAČUN U SUSJEDSTVU

Nekad je pozirala gola na naslovnici Playboya, a danas jajima gađa susjedinu kuću: ‘Ma dajte, psi su lajali cijelu noć‘

Manekenkin glasnogovornik rekao je da Angie Everhart nije imala nikakve veze sa spornim jajima

Angie Everhart

 Rogue Pictures/Imagine Enterta/Afp/Profimedia

Bivša Playboyeva zečica Angie Everhart optužena je da je nakon verbalne svađe gađala jajima stan svoje susjede, prenosi TMZ.

Žena po imenu Christina Savar tvrdi da je bivša Playboyeva manekenka vikala na njezinu djecu jer nije mogla spavati zbog laveža njihova obiteljskog psa, što je dovelo do svađe i navodnog žestokog sukoba. Savar je također navela da joj je istog dana, oko jedan sat iza ponoći, pozvonila na vrata, ali se ova nije htjela javiti, a onda je sljedećeg jutra otkrila da joj je kuća izgađana jajima te je pronašla žumanjke i ljuske po ulaznim vratima i balkonu.

Nakon što je pozvala policiju, Savar je optužila bivšu manekenku Sports Illustrateda da joj je ona bacila jaja na kuću. Međutim, manekenkin glasnogovornik rekao je za Page Six da Everhart nije imala nikakve veze sa spornim jajima.

"Žena je dobila obavijest o deložaciji iz zgrade zbog pritužbi protiv nje", rekao je glasnogovornik i dodao: "Angie je imala koronu, a psi njezinih susjeda nisu prestajali lajati od jutra do mraka. Činjenica je da je došla policija i da nisu htjeli čak ni napisati izvještaj."

Također je dodao da je Everhart pokrenula pravni postupak kako bi Savar dobila zabranu prilaska.

Manekenka se prvi put proslavila 1995. nakon što se pojavila u nekoliko izdanja magazina Sports Illustrated u kupaćim kostimima. U veljači 2000. pozirala je gola za Playboy. Tijekom godina bila je u nekoliko ljubavnih odnosa, uključujući i kratke zaruke sa Sylvesterom Stalloneom 1995. i Joeom Pescijem 2000. godine. S bivšim dečkom Chadom Stansburyjem dijeli 11-godišnjeg sina Kaydena. Također je bila jedna od brojnih žena koje su iznijele optužbe protiv Harveyja Weinsteina 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 04:42