40 GODINA MLAĐA

Nekad je spavao s pet žena istovremeno, a danas ljubi vršnjakinju svoje kćeri

Ona je bila uz njega i u njegovim najtežim trenucima dok se borio s rakom

Dolph Lundgren i Emma Krokdal

 A Lone Wolf/mega/The Mega Agency/Profimedia/A Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia

Švedski filmski glumac Hans Lundgren, profesionalno znan kao Dolph Lundgren (65), otkrio je u podcastu Grahama Bensingera da se već osam godina bori s karcinomom. Nedugo nakon tog priznanja snimljen je na odmoru u Grčkoj, gdje je uživao u društvu zaručnice Emme Krokdal (27) i kćeri koja je isto godište kao i njegova draga.

Mnogima ni danas nije jasno kako mu je uspjelo za rukom zavesti 40 godina mlađu djevojku, no ona je bila uz njega i u njegovim najtežim trenucima dok se borio s rakom.

"Usta su ga jako boljela, ruke su ga boljele, nije mogao ništa jesti. Bila je to teška borba, gubio je na težini. Shvatila sam da je puno gore nego što smo mislili, počeli su pričati o tumorima na plućima, želucu, kičmi, bubrezima...", rekla je Emma.

image

Dolph Lundgren i Emma Krokdal

A Lone Wolf/mega/The Mega Agency/Profimedia/A Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia

Prije nego što se proslavio kao Ivan Drago u ‘Rockyju‘, švedski glumac bio je u vezi s glazbenicom Grace Jones s kojom je imao poseban odnos.

"Grupni seks događao se s vremena na vrijeme, da, i s Grace i bez nje. Kad smo bili zajedno ona bi često kući dovela neke prijateljice. Možda ih je bilo četiri ili pet maksimalno. To zvuči kao odlična ideja i često je bila, ali ako ujutro moraš ustati da bi se borio sa Silvesterom Stalloneom, onda to nije tako dobra ideja", rekao je jednom prilikom.

image

Dolph Lundgren

A Lone Wolf/mega/The Mega Agency/Profimedia/A Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia

Iako se njezino cijelo društvo tada drogiralo i konzumiralo kokain, njega to nije zanimalo jer je po cijele dane trenirao.

"Bile su to 80-e kad su se drogirali samo bogati ljudi. To nije bila prijetnja društvu, to su samo bili bogati klinci koji su se zabavljali. Uostalom, u New Yorku si tada mogao šmrkati kokain usred restorana i nitko ne bi ni trepnuo, uključujući konobare", dodao je.

Inače, norvešku ljepoticu Emmu upoznao je na ljeto 2019. godine u teretani u kojoj je ona radila. Ipak, vezu su tajili sve do siječnja 2020. kada su se zajedno pojavili na Cana Dorada Film & Music Festivalu u Dominikanskoj Republici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:45