KRALJ NAJLONKI

Nekad najbolji tenisač bivše države, a sada stručnjak za čarape: Suprug Lepe Brene sve iznenadio novim izgledom...

Iza njega je uspješna teniska karijera, luksuzne nekretnine i uspješan brend čarapa

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

 Mario Poje/

"Luda za tobom, što se tu može", pjeva Lepa Brena a koliko je "luda" za svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem govori i činjenica da su u braku više od 30 godina. Točnije, 7. prosinca će biti 32 godine od kada su se jedno drugom zakleli na vječnu ljubav.

Jučer je Živojinović sa suprugom bio na predstavljanju Lady B čarapa, njihovom novom biznisu u kojem surađuju. "Zahvaljujući Breni sada sam doktorirao čarape. Mogu izaći na crtu svim stručnjacima kada su u pitanju čarape, tkanje i sve ostalo. Puno je vremena, ljubavi, entuzijazma i vjere trebalo da napravimo nešto što je drugačije", rekla je nekadašnja sportska legenda koja danas izgleda drugačije od svojih mladenačkih dana.

image

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

Mario Poje/

Otkrio je i da su proširili asortiman pa u ponudi imaju različite vrste čarapa od push-up, elegant, do termo koje Brena obožava. Legendarna je glazbenica dodala je i da će uskoro, "ako Bog da", napraviti nešto posebno i za muškarce.

image

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović postigli suradnju s Jadran čarapama

/Jutarnji List

Tko je Slobodan Živojinović?

Inače, Živojinović, od milja zvan Boba, poznati je srbijanski tenisač koji je od 1981. do 1991. igrao za Jugoslaviju. Na svoju odabranicu pao je odmah kada mu je rekla: "Gdje si ti svih ovih godina?"

Te ‘91. oboje su bili u zaletu karijere, ali znali su da je to pravi trenutak i prava osoba. Njihovo je vjenčanje opisano kao vjenčanje stoljeća, a uspješan i lijep život presjekao je događaj otmice njihova sina koja ni do danas nije otkrivena. Stefan je otet 23.studenog 2000. godine ispred svoje kuće.

Srećom, 8-godišnjak je vraćen kući nakon pet dana, živ i zdrav. Javnosti nije poznat iznos otkupnine, ali priča o tom događaju je mnogo. Ipak, najpopularnija je ona u kojoj je Boba odnio novac otmičarima, dok ga je Brena čekala na drugom mjestu u autu i za to vrijeme pucala iz snajpera. Po priči je Stefan ostavljen na Kalemegdanu bos, a nakon što je riješena otkupnina, roditelji su došli po njega.

image

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović s unukom

Vedran Peteh/Cropix/

Jednako uspješan i u drugim životnim poljima

Nakon toga se cijela obitelj odselila u Ameriku, a o tamošnjim se njihovim nekretninama i ove godine povela priča. Naime, luksuzna vila od 400 kvadrata na obali Miamija, koja sadrži bazen u dvorištu, šest spavaćih soba i isto toliko kupaonica, prodavala se za 16,9 milijuna dolara.

No, osim što je iza njega uspješna teniska karijera, luksuzne nekretnine i uspješan brend čarapa, Živojinović je uspješan i u kuhinji. Tako se njegov sin Viktor, kako prenose hrvatski mediji, na svom Instagramu pohvalio slasticom koju je napravio njegov otac. Riječ je o baklavi s pistacijama po receptu njegove supruge koja je iz Bosne, zemlje poznate po odličnoj baklavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:37