NAPALA I RODITELJE

NEKAD SLATKICA S TV EKRANA, DANAS AGRESIVNA ALKOHOLIČARKA Posrnula glumica mrtva pijana mlatila policajca i djelatnika Hitne pomoći

 
Heather Locklear
 Profimedia, Capital pictures

Protiv TV glumice Heather Locklear bit će podignute tri optužnice jer je tijekom uhićenja navodno napala policajca i pripadnika hitne pomoći, piše TMZ.

Bivša zvijezda Dinastije i Melrose Placea, uhićena je prošlog lipnja nakon što je policija odgovorila na poziv upućen iz njezine kuće. Ondje su zatekli Locklear u vidno alkoholiziranom stanju koja je udarila policajca i opirala se medicinskom tehničaru koju je htio smjestiti na nosila.

Zbog tog incidenta protiv nje nije bila podignuta optužnica – sve do danas.

Locklear je optužena po tri točke; prva se odnosi na napad na policajca, a druge dvije na napad na djelatnike hitne pomoći.

Heather Locklear već je dugo u problemima. Uhićena je i u veljači ove godine radi nasilja u obitelji i, ponovno u lipnju radi napada na policajca. Tad je protiv nje podignuta optužnica u pet točaka kojima su sada pridodane još tri točke.

U incidentu koji se dogodio u lipnju, navodno je napala vlastite roditelje, davila oca i udarila majku, a u incidentu iz veljače žestoko se posvađala s dečkom. Nakon uhićenja u lipnju, smještena je bolnicu na rehabilitaciju.

Heather je angažirala odvjetnika i branit će se tvrdnjom da je i sama pretrpjela ozljede prilikom uhićenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:32