ZABRANA PRILASKA

Nekad teniski superstar, danas očajni voajer: ‘U panici sam jer ima moje gole snimke!‘

Bivša teniska zvijezda manekenki je potajno u spavaću sobu instalirao kameru i sve snimao!

Araceli Torrado

 Araceli Torrado Instagram/

Bivša djevojka bivše argentinske teniske zvijezde Davida Nalbandiana (41) zatražila je od suca da nekadašnjoj teniskoj zvijezdi odredi zabranu prilaska.

Manekenka Araceli Torrado (30) pojavila se na sudu kako bi potvrdila svoju tužbu u kojoj ga optužuje za uznemiravanje i uhođenje. 30-godišnjakinja također je zatražila da mu se zaplijene elektronički uređaji koje je poskrivećki instalirao u kući koju je za nju unajmio u Buenos Airesu.

Skrivenu kameru pronašla je u klimi koja je postavljena u njezinoj spavaćoj sobi. Sudu je također predala snimku na kojoj njezin brat u šoku otkriva kameru u klimi, a tu je i navodno priznanje tenisača putem WhatsAppa da je upravo on instalirao kameru. Kada je Torradin brat posjetio stan, navodno je primijetio bizaran sjaj iza zračnog otvora prije nego što je skinuo poklopac i pronašao kameru.

Jučer je zgodna brineta, koja je hodala s Nalbandianom oko osam mjeseci prije nego što su ljetos prekinuli, izjavila da je osjetila paniku kada je shvatila da bi bivša teniska zvijezda mogla imati njezine nage snimke na svom mobitelu.

"Dobar je korak to što mogu razgovarati s vama i iznijeti svoju stranu priče. Čekala sam na ovaj trenutak mjesecima, jer sam žalbu podnijela polovicom godine. Osjećam olakšanje jer znam da je ovo postalo javno i da me pravosudni sustav poslušao", rekla je Araceli.

image

David Nalbandian i Araceli Torrado

Afp/instagram/

Za argentinske medije je progovorila o svojim nagim snimkama.

"Nalbandian me snimao dovoljno dugo da ima snimke i fotografije na kojima sam gola, kao i druge privatne trenutke koji uključuju mene, moju obitelj i moje prijatelje. Osjećam paniku i tjeskobu zbog toga što bi ih mogao imati na svom mobitelu ili u aplikaciji. Želim sudski nalog za zapljenu njegovih elektroničkih uređaja", poručila je.

Nalbandian je navodno svojoj bivšoj, koja je tvrdila da se morala preseliti nakon što je otkrila kameru, rekao da nije ništa vidio zbog "problema s internetom".

Podsjetimo, Nalbandian je bio jedna od elitnih zvijezda tenisa u 2000-ima, a u ožujku 2006. dospio je čak do trećeg mjesta na svijetu. Osvojio je 11 pojedinačnih turnira, a uz nastup u finalu Wimbledona prije 21 godinu kada je izgubio od Lleytona Hewitta, Nalbandian je barem jednom stigao do polufinala na ostala tri Grand Slama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 12:08