LARA FLYNN BOYLE

Nekad ultimativna ljepotica uništila se operacijama: ‘Možda sam tašta, ali tko se raduje starenju‘

Glumica je navodno bila na faceliftingu, povećala je i usne te korigirala nos, a šuška se da redovito ide i na ubrizgavanje botoksa
Lara Flynn Boyle
 Profimedia

Američka televizijska i filmska glumica Lara Flynn Boyle, koja se početkom '90-ih proslavila ulogom Donne Hayward u popularnoj seriji "Twin Peaks", u srijedu slavi 51. rođendan, no danas je daleko od zvijezde za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta. Nekad atraktivna ljepotica s godinama je postala ovisna o estetskim zahvatima, a brojne operacije lice su joj promijenile do neprepoznatljivosti.

Šuška se da je Lara nekoliko godina poslije vjenčanja s aktualnim suprugom Donaldom Rayjem Thomasom II. bila na faceliftingu, povećala je i usne te korigirala nos. Navodno redovito ide i na ubrizgavanje botoksa.

image
Lara Flynn Boyle snimljena 2018.
Sl/Terma/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumica je svojedobno otvoreno govorila o tome kako se osjeća nesigurno zbog starenja, osobito u smislu dobivanja uloga.

- Znam da mi vrijeme ne ide na ruku. Jednostavno nema toliko dobrih angažmana za starije žene. Možda ću ispasti tašta, ali tko se uopće raduje starenju? Ja definitivno ne - izjavila je jednom prilikom.

Flynn Boyle u posljednje vrijeme rijetko se pojavljuje u javnosti, a 2018. godine našla se usred skandala kad su je paparazzi usred bijela dana snimili kako u Los Angelesu u parkiranom automobilu "poteže" viski iz boce.

Podsjetimo, Lara je svojedobno ljubila kolege Kylea MacLachlana, Davida Spadea i Jacka Nicholsona, od 1996. do 1998. bila je u braku s Johnom Patrickom Deejem III., a 2006. udala se za Donalda Rayja Thomasa II.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:09