SRETNE VIJESTI

Nekada se borila s ovisnošću i bila na lošem glasu, a sada slavi dolazak svog prvog djeteta

Sretne je vijesti glumica obznanila fotografijom dječjeg bodija na kojem piše ‘coming soon‘ (stiže uskoro)

Lindsay Lohan i Bader Shammas

 Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nekadašnja dječja zvijezda, poznata po brojnim hit filmovima, ali i životu obilježenom borbom s ovisnošću, 36-godišnja Lindsay Lohan objavila je da je trudna. Sretne je vijesti obznanila fotografijom bodija na kojem piše “coming soon”, a u opisu objave na Instagramu piše da su roditelji "blagoslovljeni i uzbuđeni”.

Poznatoj glumici i njenom suprugu Baderu Shammasu ovo će biti prvo dijete, a u braku su od prošle godine. Inače, Lindsay je posljednji put snimljena prije nešto više od mjesec dana, a na sebi je imala široku odjeću koja joj je prekrivala trbuh.

image

Lindsay Lohan ove veljače

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia

- Jako smo uzbuđeni zbog dolaska našeg novog člana obitelji i veselimo se ovom sljedećem poglavlju naših života - rekla je Lindsay za TMZ. Ovi budući roditelji započeli su vezu neposredno prije pandemije koronavirusa, a ona je u studenom 2021. objavila da su se zaručili.

- Najsretnija sam žena na svijetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vrijeme. Presretna sam što si mi ti muž - napisala je tada Lindsay u opisu objave povodom njihova vjenčanja.

Za razliku od brojnih holivudskih parova, Bader nije uključen u glumu, glazbu ili industriju zabave općenito, već je biznismen, a jednom je prilikom Lindsay naglasila kako joj se "upravo to sviđa kod njega".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:13