STRAH OD GODINA

Nekadašnja ‘holivudska slatkica‘ prvi put u javnosti nakon 6 mjeseci: ‘Molimo te, prestani s tim! Ne prepoznajemo te‘

Bivša holivudska slatkica Meg Ryan pojavila se u javnosti prvi put nakon šest mjeseci, na premijeri dokumentarca Michaela J. Foxa

Meg Ryan i Michael J Fox

 Michael Simon/shutterstock/Michael Simon/shutterstock

"Dobro, shvatili smo. Ne izgleda kao prije 35 godina. Ali, nitko od nas ne izgleda tako. I koga je briga? Pustite ženu na miru," napisao je na Twitteru jedan korisnik nakon što se na toj društvenoj mreži (a i svim drugima) krenulo raspravljati o fotografijama glumice Meg Ryan (61). Rijetki su se složili s njim.

Nekadašnja "holivudska slatkica", zvijezda romantičnih komedija i ljubimica publike, prvi je put nakon duljeg vremena, više od šest mjeseci, snimljena u javnosti. Bila je jedna od slavnih uzvanica na svečanoj projekciji biografskog filma "Still: A Michael J. Fox Movie" njezina prijatelja Michaela J. Foxa. Bili su tu Elvis Costello, Bill Murray, Mark Seliger, Tracy Pollan, Joan Jett, Jane Pauley, Denis Leary, i Katie Couric, a mnogima je trebalo dosta vremena da prepoznaju Ryan.

image

Slavni na premijeri s domaćinom Michaelom J. Foxom - Bill Murray, Elvis Costello, Mark Seliger, Tracy Pollan, Joan Jett, Jane Pauley, Meg Ryan, Denis Leary, Katie Couric

Michael Simon/Shutterstock Editorial/Profimedia/Michael Simon/shutterstock Editorial/profimedia

Za svečanost održanu u njujorškom Lincoln Centeru, glumica je odjenula smeđe karirane hlače, crvenu košulju i crni ogrtač, a outfit upotpunila crnim čizmama. Iako je i danas plavuša, više nema njezina zaštitnog znaka iz mlađih dana, pixie i bob frizura koje su svi kopirali. Danas ima dugu kosu i preferira valove umjesto kovrča.

Već godinama Meg Ryan se spominje u svim tekstovima i razgovorima o glumicama kojima je želja za vječnom mladošću - silne injekcije botoksa i filera, a možda i pokoji kirurški zahvat - promijenila na gore. Ona sama, nikad nije ni potvrdila niti negirala ni jedan napis o tome kako je opsjednuta svim mogućim anti-aging metodama i terapijama.

image

Meg Ryan 1999. godine

Columbia/Entertainment Pictures/Profimedia/Columbia/entertainment Pictures/profimedia

"Što je Meg Ryan učinila svojem licu?!" upitao je jedan obožavatelj, dok je drugi tvitao: "Ovo je Meg Ryan danas? WTF se dogodilo?"

"Je li to stvarno Meg Ryan? Ako doista jest, to je grozna šteta i nevjerojatno je tužno", dodao je treći kritičar.

"Isuse, što je učinila? Meg Ryan izgleda grozno. Ona i Madonna očito imaju istog plastičnog kirurga", napisao je jop jedan komentator.

Kao i uvijek u ovakvim situacijama bilo je mnogo više onih koji nisu imali lijepu riječ za Meg koja se nasmijana fotografirala s kolegama i prijateljima, i zazivali "puštanje na miru". Jedna joj je obožavatejica poručila: "Svi starimo. Molim te, prestani s tim!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:07