PRIMJER DJECI

Nekadašnja striptizeta i bivša žena reality zvijezde povlači se s OnlyFansa: ‘Ne mogu više, to je slijepa ulica‘

Otkrila je da mijenja sve u vezi sebe te da ima veće probleme s kojima se trenutno nosi

Blac Chyna

 Raak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Raak/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nekadašnja striptizeta i model Black Chyna je završila s OnlyFansom. Nakon što je zaradila vrtoglavnih 240 milijuna dolara u 2021. zahvaljujući dijeljenju eksplicitnih fotografija na internetu, majka dvoje djece odlučila je ugasiti svoj profil.

"Više nisam na OnlyFansu, više to uopće ne radim. Jednostavno mijenjam sve u vezi sebe. OnlyFans je slijepa ulica. Sve su te stvari slijepa ulica, a ja znam da vrijedim puno više od toga", rekla je tijekom gostovanja u ‘Jason Lee Showu‘.

Chyna, koja dijeli 10-godišnjeg sina Kinga Caira s reperom Tygom te 6-godišnju kćer Dream Kardashian s reality zvijezdom Robom Kardashianom, istaknula je da joj je ‘davanje primjera svojoj djeci‘ bila glavna motivacija da se makne s platforme za odrasle.

"U određenoj dobi postanu svjesni svega", rekla je o svojoj djeci prije nego što je napomenula da su njezini brojni pravni problemi također pridonijeli toj odluci.

image

Blac Chyna

Amy Sussman/Afp

"Osjećam kao da imam druge stvari, veće probleme s kojima se trenutno nosim", rekla je Chyna, koja je nedavno dobila ulogu u filmu ‘The Black Hamptons‘, kao i u filmu ‘Secret Society 2‘ Amazon Primea.

"U to sam vrijeme imala nekoliko tužbi, bilo je teško. Ali sad sam dobro", dodala je Chyna, koja ne želi omalovažavati one koji i dalje zarađuju od sadržaja na OnlyFansu. "Podrška ljudima koji još uvijek imaju svoje OnlyFans račune i takve stvari. Uzmite svoj novac", poručila je.

A kad se već dotaknula teme novca, priznala je i da je ‘ponosna‘ na sebe jer je tužila Kardashiane za klevetu i zatražila 100 milijuna dolara - iako je na kraju izgubila na sudu.

"Hvala Bogu da sam tužila Kardashiane... bez obzira na ishod. Najviše sam ponosna na to što sam se zauzela za sebe", otkriva.

Podsjetimo, Blac Chyna u listopadu 2017. podnijela je tužbu protiv svog bivšeg zaručnika Roba, njegove majke Kris Jenner i sestara Kim i Khloe Kardashian zbog gubitka zarade u iznosu od 40 milijuna dolara te više od 60 milijuna dolara buduće zarade.

Tvrdila je da su zvijezde reality showa ‘Kardashians‘ iskoristile svoj utjecaj kako bi ukaljale njezin ugled i otkazale drugu sezonu njezina reality showa ‘Rob & Chyna‘.

Iako joj na kraju nije dosuđena nikakva novčana odšteta, Chyna je rekla da smatra ‘opravdanim‘ to što je slavnu obitelj izvela na sud. Kad su je pitali je li joj se Kris Jenner javno ispričala, Chyna je odbrusila: "Iskreno, nije me briga ni za čije isprike. Ja to čak i ne želim. Osim ako isprika ne dolazi u obliku Ferrarija. Onda ću je prihvatiti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:06