LEGENDARNI MR. C

Nekadašnji frontmen grupe The Shamen vraća se u Zagreb ovog petka svirkom u Petom Kupeu

Ime Mr.C vrlo je dobro poznato svima još od prvih dana nastanka rejv kulture

Mr. C

Legendarni Mr.C vraća se u Zagreb ovog petka svirkom u Petom Kupeu.

Aktivan već 40 godina, Mr.C odgovoran je za niz kultnih večeri, a u 90-ima bio je frontmen grupe The Shamen. Podržat će ga domaće snage – Mary, Chuba Chubs i Kobali.

Ime Mr.C vrlo je dobro poznato svima još od prvih dana nastanka rejv kulture, pa tako i na ovim prostorima. Legendarni DJ, producent i reper vraća se u Zagreb 14. travnja svirkom u Petom Kupeu.

Na scenu je stupio već kao 16-godišnjak, a ubrzo se bacio u produkciju, izbacivši 1987. svoj prvi house single s Eddyjem Richardsom. Bio je rezidentni DJ na ranim acid house večerima u Clink Streetu u Londonu, a kasnije i suosnivač noćnog kluba The End. Odgovoran je za cijeli niz kultnih klupskih večeri, među kojima je i danas popularni Superfreq.

Pravim imenom Richard West bio je i frontmen grupe The Shamen tijekom njihove komercijalno najuspješnije ere u kojoj su izbacili hitove poput Move Any Mountain, Love Sex Intelligence i svojedobni UK broj 1 - Ebeneezer Goode.

Uz britansku legendu, nastupit će i jedna domaća – Mary, jedan od pionira rejva na ovim prostorima, kao i nadolazeća mlada garda Chuba Chubs i Kobali.

Ulaznice su dostupne putem poveznice: www.entrio.hr/event/sequences-w-mrc-13677

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 15:36