RECEPT ZA LJUBAV

Neki su zajedno i više od 30 godina: Ovo su hollywoodski brakovi koji su izdržali test vremena i sve drame

Tom Hanks i Rita Wilson proslavili su 30. travnja 33. godišnjicu braka. Skladni supružnici nikada nisu bili u središtu skandala
Matthew Broderick i Sarah Jessica Parker
 John Roca, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia

Brak je sam po sebi izazov poput nijednog drugog, a možda je još i veći kada znate da milijuni ljudi prate svaki pokret vas i vašeg partnera. Naravno, riječ je o hollywoodskim brakovima.

Donosimo priče parova koji su izdržali test vremena, iako im je veza katkad bila na klimavim nogama.

image
Cindy Crawford i Rande Gerber
Tm/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber nedavno su proslavili 23 godine braka. Prije dva dana jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu na Instagramu se prisjetila godišnjice objavivši fotografiju s vjenčanja na Bahamima.

- Ova noć prije 23 godine bila je magična, ti si još uvijek taj muškarac. Sretna godišnjica, volim te, napisala je Cindy. U braku su dobili dvoje djece Presleyja i Kaiu, a oboje se bave manekenstvom.

Glumački par Tom Hanks i Rita Wilson proslavili su 30. travnja 33. godišnjicu braka. Skladni supružnici, koji se nikada nisu našli u središtu skandala, bili su jedno drugome velika podrška kada su na početku pandemije oboljeli od covida.

image
Rita Wilson i Tom Hanks
Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Australski glumac Hugh Jackman i glumica Deborra-Lee Furness vjenčali su se davne 1996., a u braku su posvojili dvoje djece. Nikada se nisu obazirali na glasine da mu je ona paravan, jer je popularni glumac navodno gay. On je to jednom opovrgnuo, ali nikada nije smatrao da mora medijima objašnjavati zbog čega već godinama voli samo jednu ženu. Njihova razlika u godinama, on je 13 godina mlađi od nje, nikada nije bila prepreka njihovom bliskom odnosu.

image
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness
Dfy+fkf/Kcs Presse/Profimedia

Sarah Michelle Gellar, ubojica vampira, i Freddie Prinze Jr. vjenčali su se 2002., a iduće godine proslavit će 20. godišnjicu braka. Imaju dvoje djece, Charlotte Grace i Rockyja Jamesa, i skladan brak bez trzavica. On je napustio glumačku karijeru i posvetio se gotovo isključivo obitelji. Svoju ljubav prema video igrama pretvorio je u strast, pa je pokrenuo i podcast o tome te YouTube kanal.

image
Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr.
Nijo/Backgrid Uk/Profimedia

Meryl Streep jedna je od najpoznatijih i najhvaljenijih glumica današnjice, a njezin privatni život nikada nisu pratili skandali. S kiparom Donom Gummerom u braku je od 1978. godine.

image
Meryl Streep i Don Gummer
John Angelillo/Upi/Profimedia

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick vjenčali su se 1997. godine, a unatoč mnogobrojnim tračevima da se razvode, njihov brak do sada je izdržao test vremena. Zvijezda serije Seks i grad nedavno je ponosno objavila da je njezin sin James Wilkie maturirao. Osim njega, imaju i dvije blizanke stare11 godina.

image
Trudie Styler i Sting
Sonia Moskowitz/Zuma Press/Profimedia

Sting i Trudie Styler vjenčali su se 1992. godine. Nakon 28 godina braka i 38 godina veze i dalje su zaljubljeni kao i prvoga dana. Iako su popularnog pjevača zbog njegove popularnosti opsjedale brojne žene, njegovo srce pripadalo je samo Trudie.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u braku su od 2000. godine i imaju dvoje djece. Velika razlika u godinama, Michael je 25 godina stariji od supruge, nije narušila njihovu idilu.

image
Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones
Lisa O‘connor/Afp/Profimedia

David i Victoria Beckham, bivši nogometaš i modna dizajnerica, vjenčali su se 1999. i u braku dobili četvero djece. Bili su pet godina u braka kada je njihov odnos uzdrmala afera Davida s njegovom osobnom asistenticom Rebeccom Loos dok je on igrao u Real Madridu. Njihov odnos preživio je tu aferu, ali i glasine o drugim njegovim nevjerama.

image
David Beckham, Victoria Beckham i njihova djeca
-/Whats Up/Profimedia

Američka miljenica Julia Roberts sve je iznenadila kada se iznenada udala za filmskog snimatelja Daniela Modera 2002. godine. Upoznali su se na snimanju filma Meksikanac. Ona je tada bila u vezi s Benjaminom Brattom, a on je bio oženjen šminkericom Verom Steimberg. Julia i Benjamin prekinuli su vezu, ona se do ušiju zaljubila u Modera, no njegova supruga odbijala je potpisati papire za razvod. Unatoč turbulentnom početku, par je izdržao sve nedaće, dobili su troje djece, a privatni život drže podalje od očiju javnosti.

image
Julia Roberts i Daniel Moder
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumci Kevin Bacon i Kyra Sedgwick u braku su od 1988. godine. Imaju dvoje djece, Travisa i Sosie, a imali su tek 20-ak kada su zaplovili u bračnu luku.

image
Kyra Sedgwick i Kevin Bacon
John Barrett/Zuma Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:29