‘PONOSNA SAM‘

Nekoć ga se sramila, a sad ga spremno pokazuje: Selena Gomez više ne skriva ožiljak od operacije

Američka glumica i pjevačica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi ožiljak od transplantacije bubrega
Selena Gomez
 Selena Gomez/instagram

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez (28) na Instagramu je u četvrtak objavila fotografiju u jednodjelnom kupaćem kostimu te pokazala ožiljak od operacije transplantacije bubrega, piše Daily Mail.

Gomez je operirana 2017. godine u sklopu procesa liječenja autoimune bolesti lupus, a novi joj je bubreg donirala bliska prijateljica Francia Raisa.

Fotografija Gomez u nebesko plavom kupaćem kostimu nastala je u dvorištu njezinog doma, a glumica je tom prilikom sa svojima pratiteljima podijelila riječi o samopouzdanju koje osjeća.

"Sjećam se da mi je bilo jako teško pokazivati svoj ožiljak koji je nastao nakon transplantacije bubrega", napisala je Gomez. "Nisam htjela da se vidi u fotografijama pa sam nosila stvari koje bi ga pokrivale. Sada sam, više nego ikad, samopouzdana do te mjere da sam na njega ponosna. Ponosna sam na sebe i sve što sam prošla."

Inače, kupaći kostim koji nosi na fotografiji Gomez je dizajnirala u suradnji s modnom markom La'Mariette, a košta 120 američkih dolara.

Gomez je u Instagram objavi nahvalila suosnivačicu modne marke Theresu Marie Mingus. "(Theresa) - čestitam ti na tome što radiš za žene, pokretanju La'Mariette, čija je poruka upravo to... sva su tijela lijepa", napisala je Gomez.

Fotografija je u 16 sati prikupila preko 11 milijuna "srdaca".

Gomez je u razgovoru za Billboard 2015. godine potvrdila da boluje od lupusa. Otkrila je da je bila na kemoterapiji kako bi se pokušala izliječiti. Nakon toga je završila u rehabilitacijskoj klinici Meadows u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Gomez je nakon transplantacije bubrega koji joj je donirala Raisa na Instagramu napisala da nema riječi kojima bi se mogla zahvaliti svojoj prijateljici. "Dala mi je najveći dar kada mi je donirala svoj bubreg. Nevjerojatno sam blagoslovljena. Mnogo te volim, sestro", napisala je tada Gomez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:56