PONOVNO OKUPLJANJE

Neobičan povratak boy benda koji je žario i palio devedesetih: Nakon 22 godine stiže i nova glazba

Posljednji put smo ovu petorku vidjeli u travnju 2018. kada su dobili zvijezdu na hollywoodskoj Stazi slavnih

NSYNC

 Timothy A. Clary/Afp/Profimedia/Timothy A. Clary/afp/profimedia

NSYNC, boy bend koji čine Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick i Lance Bass, trebao bi objaviti novu pjesmu za soundtrack nadolazećeg filma "Trolls Band Together".

Justin u filmu daje glas liku po imenu "Branch", a očekuje se da će ostali članovi boy benda također imati neke manje uloge u filmu, koji izlazi 20. listopada. Povratak NSYNC-a iznenadio je mnoge jer grupa nije objavila zajedničku pjesmu od albuma "Girlfriend" iz 2001. godine.

Iznenađujuće ponovno okupljanje nagoviješteno je u najavi za film, u kojem lik po imenu Floyd govori Justinovom liku: “Nismo usklađeni. Od dječaka smo postali muškarci, a sada postoji samo jedan smjer u kojem možemo ići: u sporedne ulice", referirajući se na Backstreet Boyse, ujedno i velike rivale NSYNC-a.

image

NSYNC, 2000. godine

Henny Ray Abrams/Afp/Profimedia/Henny Ray Abrams/afp/profimedia

Izvorno su osnovani 1995., ali su se razišli 2002. kada je Justinova solo karijera nadjačala dotadašnji uspjeh benda, zahvaljujući pjesmama "Rock Your Body" i "Cry Me A River". Posljednji put smo ovu petorku vidjeli u travnju 2018. kada su dobili zvijezdu na hollywoodskoj Stazi slavnih, prenosi The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:23