SVE ZA TOP FIGURU

Neobičan trening latino glumice učinkovitiji je od trčanja, a rekvizit je ponijela čak i na jahtu

Stručnjaci kažu da se uz ovu vrstu treninga može sagorjeti i do 405 kalorija u samo pola sata
Eva Longoria vježba na trampolinu na jahti u Miamiju
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Eva Longoria (45) nedavno je obožavateljima otkrila tajnu svoje odlične linije.

Glumica meksičkih korijena, najpoznatija po ulozi Gabrielle Solis iz 'Kućanica', nedugo nakon poroda prije dvije godine počela se rekreirati na mini trampolinu, a danas izgleda bolje nego ikad. Potvrđuju to i paparazzo fotografije.

"Sestrinstvo putujućeg trampolina. Cure se samo žele zabaviti", napisala je uz video na kojem na odmoru u Miamiju na svojoj jahti odrađuje trening.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Priznala je da više ne može živjeti bez svog trampolina pa ga svuda nosi sa sobom.

Stručnjaci kažu da se uz ovu vrstu treninga može sagorjeti i do 405 kalorija u samo pola sata, a NASA-ina istraživanja pokazala su kako je za mišiće čak 68 posto učinkovitiji od trčanja.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Iako na prvu trening djeluje jednostavno, dosta je zahtjevan. Dok Eva skače aktivira joj se cijelo tijelo, a osobito je dobar jer jača inače zanemarene mišiće poput mišića stopala. Trampolin joj služi i kao rekvizit za vježbe snage te na njemu možete raditi trbušnjake, plank, vježbe za ruke, stražnjicu...

image
Eva Longoria
Image Press Agency

Eva Longoria je 2018. rodila prvo dijete, sina Santiaga Enriquea, a trampolin joj je pomogao da se nakon trudnoće vrati u formu, što je u njezinoj profesiji vrlo bitno.

Često u svoje treninge uključuje i sina, a zna se rekreirati i u društvu prijateljica. Glumica posljednjih godina uživa u skladnom obiteljskom životu sa suprugom Joseom Bastonom (52), a karijeru je pomalo stavila u drugi plan.

U ranijem intervjuu Eva je otkrila kako je da bi se dovela u top formu mjesecima provodila naporan i vrlo strog režim prehrane i treninga koje je za nju osmišljavao osobni trener Grant Roberts.

'Neko vrijeme nisam pila vino, jela slatko, a ugljikohidrate sam mogla samo sanjati', otkrila je tad svoju tajnu dobre linije.

Inače, kako je najavljeno, Eva će režirati film 'Flamin' Hot' o životu Richarda Montaneza, osnivača poznatog brenda grickalica Cheetos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:47