AFERA SA SOMMELIERKOM

Neočekivani kraj kultnog mjesta: Prijatelj Gordona Ramsayja uništio i svoj brak i slavni restoran

Prema izvoru, Terryjeva je supruga Joanna u potpunosti slomljena zbog postupaka svog muža

Stephen Terry

 Instagram/screenshot/

Stephen Terry, prijatelj Gordona Ramsayja, ovaj je tjedan objavio da zatvara poznati restoran The Hardwick, a razlog je poprilično šokantan.

Prema The Sunu, restoran koji je proglašen najboljim u Walesu zatvorit će se zbog afere s 24 godine mlađom ženom. Promiskuitetni Stephen (56), ujedno i otac troje djece, upao je u probleme sa svojom suprugom Joannom (54) nakon što su na njegovom telefonu pronađene "sumnjive" poruke između njega i sommelierke Jo Browning (32).

Prema izvoru, Terryjeva je supruga Joanna u potpunosti slomljena zbog postupaka svog muža.

- Bili su zajedno 20 godina i zajedno su pokrenuli te vodili restoran. Kao kuhar, bio je temperamentan i težak, ali Joanna nije imala pojma ni o čemu što on radi. Oni se nisu posvađali, već je on samo našao mlađu ženu. Govorio je ljudima da jednostavno ima "bolju vezu" s tom drugom ženom - otkrio je izvor.

Ranije ovog tjedna je Stephen, koji je kuhao zajedno s Ramsayjem i bio kum na njegovom vjenčanju, zahvalio svom osoblju i mušterijama u Abergavennyju, a period u kojem je bio vlasnik restorana nazvao je "emotivnim i teškim, s brojnim usponima i padovima".

Inače, Stephen i Joanna posjeduju kuću s pet spavaćih soba vrijednu 750 tisuća funti u obližnjem selu, no Stephen, koji je bio zvijezda BBC-eve serije "Great British Menu", sada se preselio u dvosobno ljubavno gnijezdo s Jo za 800 funti mjesečno. Također, izvori kažu da će "početi iznova" u Bristolu ili Bathu, i to s novim restoranom.

Priča se da je afera ovog para započela nakon nekoliko pića kod trgovaca vinom u Chestersu, gdje Jo radi na pola radnog vremena. Jo je cijelu priču odbila komentirati, a Stephen je potvrdio cijelu aferu.

- Imali smo aferu nakratko, a onda smo odlučili to iznijeti u javnost i sada živimo zajedno - priznao je.

Što se tiče restorana, ranije ove godine su Stephenova financijska upraviteljica Nicola Nightingale (48) i suprug Simon (50) dobili uvjetne zatvorske kazne zbog krađe 150 tisuća funti od The Hardwicka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 04:22