JAVNA DRAMA

Nepoznata djevojka objavila intimne detalje o aferi s njenim zaručnikom, a sad su svi gledali u ruku poznate pjevačice

Iako je naglasio da nikada nije upoznao tu djevojku, priznao je da je ipak prešao granicu što mu je bio ‘poziv na buđenje‘

Becky G

 Frederic J. Brown/Afp

Američka pjevačica Becky G (26) pojavila se bez zaručničkog prstena na dodjeli nagrada iHeartRadio koja se održala samo nekoliko sati nakon javne drame s njezinim zaručnikom.

Nogometaš Sebastian Lletget (30) osvrnuo se na glasine o prevari priznajući putem Instagrama da je prešao granicu svojim postupcima.

U međuvremenu, mlada pjevačica prošetala je crvenim tepihom noseći glamuroznu, crnu haljinu te osvojila nagradu za najbolju latino pop/reggaeton pjesmu godine – hit “Mamiii”.

Samo tjedan dana prije dodjele nagrada nepoznata djevojka objavila je na društvenim mrežama da su se njih dvoje spetljali u veljači.

- Učitat ću videozapise od te noći u noćnom klubu Shoko gdje sam bila sa Sebastianom Lletgetom, napisala je putem Instagram storyja.

Navodno nije mogla objaviti sve dokaze jer su neki vrlo intimni, uključujući i jednu njegovu golu fotografiju, ali je objavila njihove navodne poruke i audiosnimke. I sam nogometaš uskoro se oglasio na društvenim mrežama kako bi razjasnio situaciju te se ispričao svojoj zaručnici.

image

Sebastian Lletget i Becky G

Michael Tran/Afp

- Tijekom posljednjih nekoliko tjedana, u trenutku za kojim duboko žalim, 10-minutni odmak u presudi rezultirao je iznudom. Budući da ova osoba nije dobila ono što je željela, to je sada postao javni spektakl na društvenim mrežama ispunjen s više laži nego istina i lažnim objavama usmjerenim na ljubav moga života, jedinu osobu koju nikada ne bih smio uzimati zdravo za gotovo, napisao je među ostalim.

Iako je naglasio da nikada nije upoznao tu djevojku, priznao je da je prešao granicu te shvatio da je to bio njegov „poziv na buđenje”. Također je dodao da je godinama skrivao osobnu traumu i akutnu tjeskobu, a njegovi nedavni postupci potaknuli su ga da potraži psihološku pomoć. Poduži tekst zaključio je isprikom zaručnici koju je zaprosio u prosincu 2022. nakon šest godina veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:40