INCIDENT NA STAGEU

Nepoznati muškarac napao je poznatog komičara Davea Chappellea, potukli se na pozornici

Osiguranje ga je okružilo u stražnjem dijelu pozornice i riješilo situaciju

Dale Chappelle napadnut na pozornici

 Screenshot Twitter

Komičar Dave Chappelle obračunao se s jednim muškarcem koji ga je napao dok je bio na pozornici u Hollywood Bowlu tijekom 'Netflix Is A Joke Festa', live festivala komedije.

Chappelle i muškarac potukli su se na podu pozornice prije nego što je muškarac pobjegao iza paravana pozornice. Osiguranje ga je okružilo u stražnjem dijelu pozornice, a Chappelle ih je više puta zatražio da ga maknu s pozornice.

Komičar Chris Rock, koji je nastupio ranije tijekom te večeri, izašao je na pozornicu s Chappelleom nekoliko trenutaka nakon napada i našalio se izjavivši: "Je li to Will Smith?"

Prema snimci koja je osvanula na društvenim mrežama čini se da je muškarac nastradao u tučnjavi te mu je strgana ruka. Chappelle je komentirao da je bila riječ o 'transrodnoj osobi', a već je od ranije poznat po svojim neukusnim komentarima na njihov račun.

image

Dave Chappelle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prošle se godine našao na udaru kritika zbog šala o trans osobama u Netflixovoj humorističnoj emisiji 'The Closer'. Tijekom kontroverznog specijala dao je jedan komentar u kojem je naveo da je 'spol činjenica', što je potaknulo masovni bijes na društvenim mrežama zbog nekih njegovih šala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2022 19:05