NOVI UDVARAČ

Nepoznati muškarac upao u dom pjevačice Rihanne, policija okružila posjed: ‘Samo ju je htio zaprositi‘

Inače, ovo nije prvi put da je netko pokušao ući u dom pjevačice s Barbadosa

Rihanna ipak nije pristala na prosidbu

 Profimedia/

Rihannin dom u Los Angelesu nakratko je bio središte bizarne drame. Naime, dom popularne pjevačice okružila je policija nakon što joj je na posjed upao muškarac koji je "tražio njezinu ruku", odnosno, htio ju je zaprositi.

image

Uljez na Rihanninom posjedu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prema TMZ-u, neidentificirani muškarac navodno je doputovao u Los Angeles iz Južne Karoline i pojavio se u njezinu domu na Beverly Hillsu s namjerom da je zaprosi. Rihannin tim osiguranja pozvao je policiju, koja je stigla i stavila muškarcu lisice na ruke te ga smjestila u policijski auto. Nakon uhićenja je ustanovljeno da Rihannin udvarač u konačnici nije prekršio nijedan zakon te je poslan kući. Dodatno, rečeno mu je da se ne vraća.

image

Pjevačica s Barbadosa je trudna po drugi put

Arturo Holmes/Getty Images Via Afp

Nije jasno je li pjevačica, koja je u srijedu viđena kako kupuje stvari za bebu, bila kod kuće u vrijeme incidenta.

Inače, ovo nije prvi put da je netko pokušao ući u Rihannin dom. Još u svibnju 2018., losanđeleska policija poslana je u Rihannin dom nakon dojave o potencijalnom uljezu. Ubrzo, policajci su pronašli 26-godišnjeg Eduarda Leona u njezinoj kući, a tamo je proveo cijeli dan prije nego što je na kraju uhvaćen i odveden u pritvor.

image

Uljez na Rihanninom posjedu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Uljez na Rihanninom posjedu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Vlasti su dodale da je "nekako onesposobio Rihannin alarmni sustav" i ušao na posjed, a čak je i raspakirao svoju torbu te napunio svoj telefon. Vjeruje se da je Leon samo nekoliko dana ranije provalio u još jedan dom, misleći da je to dom slavne pjevačice.

Naposljetku je uhićen pod optužbom za uhođenje, provalu u stan i neovlašteni upad te je zadržan uz jamčevinu od 150 tisuća dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2023 21:28