OPUSTILI SE NA ZABAVI

Nestašna Vittorija gurnula ruku u Leove bokserice: Društvene mreže gore zbog ‘pipkanja‘

Iako je dobro poznato da DiCaprio završava veze s djevojkama nakon njihova 25. rođendana, lijepa Talijanka bi mogla biti iznimka

Leonardo Dicaprio i Vittoria Ceretti 

 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Samo na iznimno popularnom profilu Pop-base na X-u koji se bavi objavama iz showbizza, fotografija na kojoj model Vittoria Ceretti tapša svojeg dečka Leonarda DiCaprija po stražnjici, pogledana je 8,7 milijuna puta u manje od 24 sata. Mnoge reakcije na nju su urnebesno smiješne, mnoge neukusne, neke zrače ljubomorom...

Glumac i njegova najfriškija ljubav, 25-godišnja uspješna Talijanka sa zavidnom karijerom u modelingu, žena s jasnim stavovima koje se ne ustručava iznijeti, snimljeni su na zabavi povodom Halloweena, u Los Angelesu, u subotu.

Vittorija je gurnula ruku u Leove bokserice, a na licu ima vragolasti smiješak dok mu šapuće nešto na uho. Čini se da je svjesna da ih netko snima, no to je nimalo ne dira. Ona se kostimirala za zabavu, ima crvenu periku na glavi, dok je DiCaprio u svojem standardnom izdanju za izlaske - bijeloj majici kratkih rukava, crnim, vrećastim hlačama (i sivim boksericama ispod njih) i sa šiltericom koja mu je postala zaštitni znak na glavi.

TMZ je objavio kako im je netko od gostiju s te zabave ispričao da je 48-godišnji glumac otišao "na friški zrak", a Ceretti mu se ubrzo priključila. Počeli su se grliti, Vittorijina ruka je završila na Leovoj stražnjici... prije no što su se vratili zajedno u prostoriju, shvativši da ih svi gledaju.

Ceretti i DiCaprio u vezi su od kolovoza. Tada su ih prvi put snimili zajedno na Ibizi u Španjolskoj, a od tada su ih kamere uhvatile zajedno više puta od Milana i Pariza do Los Angelesa.

Iako je dobro poznato da DiCaprio, kao po nekom nepisanom pravilu, završava veze s djevojkama nakon njihova 25. rođendana, Ceretti bi mogla biti iznimka.

U rujnu je Page Six citirao ‘pouzdani izvor‘ koji je tvrdio kako su stvari ozbiljne, kako se ne radi o običnom flertu.

- Njih dvoje provode mnogo vremena zajedno, uživaju i upoznaju se na dubljoj razini - rekao je izvor. Ceretti se čak družila s jedinom ženom koju Leo bezrezervno voli, njegovom majkom Irmelin Indenbirken i zajedno su razgledale muzeje u Italiji.

Ovo je prva njegova veza za koju je javnost doznala nakon one s Camilom Morrone, s kojom je bio kratko, u kolovozu 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:24