MILA KUNIS

Neutješna holivudska zvijezda: ‘Srce mi je prepuklo zbog rata u Ukrajini. To je jako čudan osjećaj‘

Cijeli sam život bila tipična osoba iz Los Angelesa. I onda se ovo dogodi, rekla je Kunis

Mila Kunis

 Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia

Američka glumica Mila Kunis, koja je rođena u Ukrajini, rekla je u petak da joj je srce prepuklo zbog rata u Ukrajini, premda se oduvijek smatrala Amerikankom.

38-godišnja glumica rođena je u Černivcima u zapadnoj Ukrajini, a u SAD je došla 1991. sa svojom obitelji. Kazala je da se, iako se "uvijek smatrala Amerikankom", nešto u njoj promijenilo nakon smrtonosne invazije ruskog predsjednika Vladimira Putina na Ukrajinu krajem prošlog mjeseca.

“Ovo se događa i ne mogu izraziti ili objasniti što me je snašlo ... osjećam se kao da mi je dio srca upravo istrgnut. To je jako čudan osjećaj”, rekla je glumica.

“Došla sam u Sjedinjene Države 1991. sa svojom obitelji. I mi smo bili posljednji iz obitelji koji su migrirali”, rekla je Kunis, napominjući da je velik dio njezine obitelji bio ili u koncentracijskim logorima tijekom Drugog svjetskog rata ili je migrirao neposredno prije.

“Dakle, kad smo došli u Sjedinjene Države, imala sam sedam i pol, osam godina, i uvijek sam se osjećala kao Amerikanka. Nikada nije postojao dio mene za koji bi ljudi pomislili da sam iz istočne Europe. Cijeli sam život bila tipična osoba iz Los Angelesa. I onda se ovo dogodi", rekla je Kunis.

Kunis je rekla da su ona i njezin suprug Ashton Kutcher posjetili Ukrajinu neposredno prije pandemije, te se čak susreli s predsjednikom Volodimirom Zelenskim.

Kunis i Kutcher (44) prošlog su tjedna pokrenuli GoFundMe putem kojeg se nadaju prikupiti 30 milijuna dolara za Ukrajinu. Sam par je donirao tri milijuna dolara za “Stand with Ukraine”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2023 01:23