BOME SE ŽRTVOVAO

Nevjerojatna preobrazba omiljenog holivudskog komedijaša, glumi čovjeka od 270 kilograma!

Glumac Brendan Fraser u novom projektu ‘The Whale‘ igra osamljenika Charlieja, morbidno pretilog čovjeka
Brendan Fraser
 Angela Weiss/Afp/Profimedia

Brendan Fraser, američki glumac publici najpoznatiji po ulogama u filmovima "George iz džungle" i "Mumija", na ovogodišnjem filmskom festivalu Tribeca u New Yorku pojavio se na premijeri kriminalističke drame "No Sudden Move" redatelja Stevena Soderbergha, koju je snimao sa slavnim kolegama Benicijem del Torom i Donom Cheadleom.

- Izgleda dramatično drugačije! - komentirali su mnogi vidjevši "ugodno popunjenog" 52-godišnjeg Frasera.

image
Brendan Fraser
Cindy Ord/Getty Images/Profimedia
image
Brendan Fraser
Angela Weiss/Afp/Profimedia

I dok su neki odmah zlonamjerno zaključili kako se glumac zapustio, ispostavilo se kako je Brandon kilograme ipak "nabacio" zbog nove uloge. Naime, kako prenosi Daily Mail, u filmu "The Whale" Darrena Aronofskyja igrat će osamljenika Charlieja, morbidno pretilog čovjeka teškog nevjerojatnih 270-ak kilograma, koji se pokušava ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri. Njih dvoje udaljili su se nakon što je Charlie napustio obitelj zbog svog novog partnera homoseksualca, koji je kasnije umro. Fraserov lik poslije toga počeo se prejedati zbog boli i krivnje.

A što se tiče njegova aktualnog filma "No Sudden Move", radnja trilera smještena je u Detroit 1955. godine i prati skupinu kriminalaca koji su angažirani za krađu nečega za što oni misle da je jednostavan dokument. No plan im u jednom trenutku krene po zlu i tad počinje njihova potraga za osobom koja ih je unajmila za posao...

image
Brendan Fraser
Santiago Felipe/Getty Images/Profimedia

Bit će to velik povratak za Brendana Frasera, koji punih pet godina uopće nije snimao velike filmove, a oni na kojima je i radio zabilježili su loše rezultate na blagajnama.

Glumcu, koji je svojedobno bio na vrhu Hollywooda, debljanje zbog uloge očito nije bilo problematično. A to zapravo ni ne čudi, jer Brandon je tijekom svoje dugogodišnje karijere uvijek rado prihvaćao sve izazove - tako je, primjerice, uvijek odbijao koristiti kaskadere u opasnim, akcijskim vratolomijama, zbog čega je završavao na skupim medicinskim tretmanima (neki od njih su djelomična zamjena zgloba koljena, laminektomija - operacija leđa i operacija glasnica), koji su ga na kraju, uz troškove razvoda i plaćanje alimentacije za troje djece, doveli i do bankrota.

image
Brendan Fraser
Walt Disney Pictures/Archives du 7eme Art/Photo12 via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:59