IMAO SAMO 30 GODINA

Nicku Caveu preminuo i drugi sin, dva dana prije smrti pustili su ga iz zatvora

Iako je svojedobno koristio očevo prezime kako bi izgradio manekensku karijeru, Jethro Lazenby tatu nije upoznao do svoje sedme godine

Nick Cave

 JOHAN NILSSON/TT NEWS AGENCY/TT News Agency via AFP

Jethro Lazenby, sin legendarnog australskog glazbenika Nicka Cavea, preminuo je u dobi od 30 godina, priopćio je u ponedjeljak sam glazbenik, kojemu je u srpnju 2015. tada 15-godišnji sin Arthur pao s litice u Ovingdeanu kraj Brightona i smrtno stradao. Istraga je tada pokazala kako je tinejdžer prije strašne tragedije uzimao halucinogenu drogu LSD.

Fotograf Jethro živio je u Melbourneu, a samo dva dana prije smrti pušten je iz zatvora, no nije poznato zbog čega je služio kaznu.

Kako piše portal Far Out, kasnije ovoga mjeseca trebali su mu suditi i za napad na vlastitu majku, bivšu manekenku Beau Lazenby.

Ona je sina 7. ožujka, nešto prije ponoći, pronašla na svojim ulaznim vratima - Jethro ju je molio da mu dopusti prenoćiti kod nje i ona je pristala. Sljedećega jutra žestoko su se posvađali, a sin je u jednom trenutku koljenom udario majku u lice, uzrokujući joj krvarenje i modrice.

- S puno tuge mogu samo potvrditi da je moj sin Jethro preminuo... Bio bih zahvalan kad biste poštovali privatnost moje obitelji u ovom teškom trenutku - izjavio je Nick Cave.

Iako je svojedobno koristio očevo prezime kako bi izgradio manekensku karijeru, Jethro Lazenby u prošlosti je govorio kako nije upoznao Cavea sve do svoje sedme godine. Patio je od shizofrenije, a navodno je i 2018. napao svoju tadašnju djevojku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:56