PREVIŠE STRESA

Nicola Peltz želi drugo vjenčanje s Beckhamom jer je prethodno bilo ‘noćna mora‘: ‘Sve ponavljamo, ali raskošnije‘

Vijest dolazi nakon što je njezin otac pokrenuo tužbu protiv planerica vjenčanja tražeći povrat svojih 132 tisuća funti depozita

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

 Angela Weiss/Afp

Nicola Peltz navodno želi drugo vjenčanje sa suprugom Brooklynom Beckhamom nakon što je otkriveno da je njezin otac podnio tužbu od 132 tisuće funti protiv organizatorica vjenčanja.

Glumica (28) i sin Victorije i Davida Beckhama (23) vjenčali su se u travnju prošle godine, no Nicola sada ozbiljno razmišlja o drugom vjenčanju jer je prvo bilo “stresno od početka do kraja”.

- Cijela stvar bila je noćna mora. Daleko od toga da je bila zadovoljna vjenčanjem. Rekla je Brooklynu da se osjeća kao da to još uvijek ima utjecaja na njihov odnos i da joj je teško gledati slike s vjenčanja. To je samo podsjeća na svu dramu, jer oboje izgledaju jako napeto, objašnjava izvor za britanski magazin Closer.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Instagram/NicolaPeltz

- Priča se o drugom vjenčanju za njihovu prvu godišnjicu. Nicola želi ponoviti sve s novom haljinom, novim slikama i, unatoč tuđim mišljenjima, želi da sve izgleda još raskošnije, dodaje izvor, ističući da bi druga ceremonija mogla biti prilika da Victoria i Nicola izglade stvari, jer bi to „označilo novi početak”.

Vijest dolazi nakon što je drama u vezi trodnevne ceremonije razotkrivena u tužbi od 188 stranica.

„Vjenčanje iz snova” u iznosu od tri milijuna funti ubrzo je osvanulo na stranicama Vogue magazina, no bilo je navodno toliko kaotično da ga je čak i njezin otac nazvao sr***.

Organizatorice vjenčanja Nicole Braghin i Arianna Grijalba ostale su „slomljene” kada je milijarder i biznismen Nelson Peltz (80) ranije ovoga mjeseca pokrenuo tužbu, tražeći povrat svojih 132 tisuća funti depozita.

Peltz tvrdi da su dobile otkaz samo nekoliko tjedana prije vjenčanja zbog navodnih „pogreški”. No prošloga su tjedna Braghin i Grijalba odgovorile nazvavši Peltza „nasilnikom" i podnijele protutužbu zbog kršenja ugovora.

Također tuže Nicolu, njezinu majku Claudiju i dizajnera vjenčanja Rishija Patela za odštetu od najmanje 41 tisuću funti plus troškove, što bi moglo doseći stotine tisuća funti.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Robyn Beck/Afp

Tvrtka Plan Design Events angažirana je u veljači prošle godine, samo šest tjedana prije vjenčanja. Organizatorice su pristale na naknadu od 264 tisuća funti, a Peltz je platio polog od polovine iznosa.

Preuzele su dužnost od Prestona Baileyja, koji je prije planirao vjenčanje Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa. Bailey je otišao sporazumno nakon godinu dana rada jer mu je raspored bio „prenatrpan”.

Organizatorice koje su ga zamijenile tvrde da su stvari bile toliko kaotične – s višestrukim popisima gostiju i mladenkom koja je navodno bila „prezauzeta” da bi razgovarala telefonom – da je sve krenulo nizbrdo.

Sudski dokumenti sadrže stotine tekstova i poruka na WhatsAppu koji pokazuju da su popisi gostiju bili nepotpuni, da nisu napravljeni aranžmani za putovanje, pa čak da cvijeće i torta nisu još bili sređeni. Frizeri i vizažisti te fotografi i snimatelji također nisu bili potvrđeni. Organizatorice kažu da su radile 17 sati dnevno kako bi udovoljile zahtjevima svoje klijentice, Nicole.

I dok je već bilo izvještaja o svađi između Nicole i njezine buduće svekrve, jer je mladenka odlučila nositi Valentino haljinu umjesto njezina dizajna (Nicola je to kasnije demantirala), bilo je jasno, stoji u tužbi, da Peltzovi nisu htjeli da Victoria bude svjesna grešaka u posljednjem trenutku.

- I Claudia i Nicola inzistirale su na tome da Victoria Beckham ne smije saznati ni za kakve pogreške u vezi planiranja vjenčanja njezina sina, stoji u sudskom podnesku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:53