IMA IH...

Nicolas Cage otkrio još jednu bizarnu tajnu: ‘Iznenadio sam se kad sam došao doktoru‘

Tijekom godina je dospio na mnoge naslovnice zbog ekscentričnih priča o njegovu životu

Nicolas Cage i Laura Dern u filmu ‘Wild at Heart‘

 The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

Nicolas Cage otkrio je da je kao dijete bio uvjeren da je vanzemaljac, piše Daily Mail. Naime, 58-godišnji glumac rekao je da je bio "šokiran" otkrićem da ima "normalne organe i normalan kostur" kao i svi ostali.

Govoreći za časopis Rampstyle, otvorio se o svom djetinjstvu te rekao da je imao problema u odnosima s ljudima jer je bio "društveno nespretan".

image

Nicolas Cage sa suprugom Riko Shibata

Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Otac mi je rekao da se osjećao kao da mi se mora predstaviti jer sam bio takav vanzemaljac - priznao je Cage.

- Bio sam šokiran onog dana kada sam kao dijete otišao u ordinaciju i saznao da imam normalne organe te normalan kostur. Bio sam siguran da sam s drugog planeta - prepričao je Cage. Nicolas je rekao kako ga je njegova "društvena nesnalažljivost" nadahnula da nastavi karijeru glumca.

Uz to što je imao poteškoća u povezivanju s drugim ljudima, David Bowie u flimu "Čovjek koji je pao na Zemlju" ga je motivirao da postane glumac. Cage, ujedno i dobitnik Oscara, tijekom godina je dospio na mnoge naslovnice zbog ekscentričnih priča o njegovom životu.

image

Nicolas Cage

John Salangsang/Shutterstock Editorial/Profimedia/John Salangsang/Shutterstock Editorial/Profimedia

Naime, 2009. otkrio je časopisu Parade da ga je uhodio mimičar dok je snimao "Bringing Out the Dead".

- Pretpostavljam da bi to više-manje spadalo u kategoriju uhoda. Uhodio me mimičar... Tih, ali možda smrtonosan - objasnio je.

- Nekako bi se taj mimičar pojavio na setu filma "Bringing Out the Dead" i počeo raditi čudne stvari. Nemam pojma kako je prošao mimo osiguranja - kaže Cage kojeg su od uznemirujućeg mimičara oslobodili producenti.

Također je govorio o provali koju je doživio dok je promovirao svoj film "Trespass" iz 2011. na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

image

Nicolas Cage i Laura Dern u filmu ‘Wild at Heart‘

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

- Bilo je dva ujutro. Živio sam u Orange Countyju u to vrijeme i spavao sam sa svojom ženom. Moj dvogodišnjak je u to vrijeme bio u drugoj sobi. Otvorio sam oči i vidio golog muškarca u mojoj kožnoj jakni kako jede sladoled na štapiću ispred mog kreveta. Znam da zvuči smiješno... ali bilo je užasno - rekao je Cage.

Nicolas se također može pohvaliti nizom bizarnih kupnji, uključujući smežurane glave, albino kobre, vrane, egzotična umjetnička djela, navodno ukletu vilu i 276 tisuća dolara vrijednu ukradenu lubanju tiranosaura koju je potom morao vratiti. Također je kupio zemljište na groblju u New Orleansu 2010. godine kako bi izgradio tri metra visok piramidalni mauzolej koji će biti njegovo posljednje počivalište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:33