DOSTA JE BILO PLASTIKE

NICOLE KIDMAN ODLUČILA PRIHVATITI GODINE I STARENJE Zauvijek rekla zbogom botoxu i otkrila davno zaboravljene mogućnosti

 
 Regis Duvignau / REUTERS

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice, Nicole Kidman, u lipnju je proslavila 50. rođendan. Na njoj se godine ne vide, no ne bježi od njih, ispričala je za The Week, piše Daily Mail.

Ljepotica je rekla kako smatra da je na vrhuncu karijere, a od godina ne bježi. ‘Drago mi je što mogu reći da imam 50 godina. To nije nešto što pokušavam sakriti’, rekla je. Majka četvero djece dodala je da prihvaća sve što te godine sa sobom nose.

Dobitnica Oscara osvrnula se na 30 godina glumačke karijere i rekla da je uvijek davala sve od sebe: ‘Jesu li stvari nekad propale zbog raznih okolnosti? Naravno da jesu. Ali to nije zbog toga što nisam pokušala sve i dala sve od sebe.’

Nicole je često bila tema trač rubrika, posebno kad su u pitanju bile plastične operacije. Kidman je dugo šutjela o svojim kozmetičkim zahvatima premda je bilo jasno da porculanski ten nije mogla zadržati samo s kremicama.

Happy Anniversary Babygirl Eleven years and you still feel like my girlfriend!!! - KU

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

2011. godine je priznala da koristi Botox, ali tvrdi da je prestala. ‘Probala sam mnogo stvari, ali osim sporta i zdrave prehrane gotovo ništa nije djelovalo. Probala sam i botox, ali nije mi se sviđalo kako mi je lice kasnije izgledalo. Više ga ne koristim i sad opet mogu micati čelo’, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:42