‘OČI ŠIROM ZATVORENE‘

Nicole Kidman progovorila o vrućim kadrovima seksa: ‘Nijednoj sceni nisam rekla ‘ne‘‘

Kad joj je redatelj Stanley Kubrick rekao da će tražiti punu frontalnu golotinju, glumičina prva reakcija bila je ‘ah, ne znam baš‘
Tom Cruise i Nicole Kidman u filmu 'Oči širom zatvorene'
 -/United Archives/Profimedia

Holivudska diva Nicole Kidman tijekom uspješne karijere koja traje već desetljećima utjelovila je široku lepezu likova, a neke od tih uloga uključivale su "škakljive" scene golotinje i seksa - najznačajnija među njima definitivno je ona u filmu Stanleyja Kubricka "Oči širom zatvorene" iz 1999. godine.

Australka je u spomenutom erotskom trileru glumila s tadašnjim suprugom Tomom Cruiseom, a redatelj je od nje zahtijevao da se pred kamerama potpuno razgoliti.

- Rekao mi je 'željet ću punu frontalnu golotinju', a moja prva reakcija bila je 'ah, ne znam baš'. Ali uspjeli smo se dogovoriti, postigli smo sjajan sporazum i sve je bilo regulirano ugovorom. Pokazao mi je scene koje su uključivale golotinju prije nego što bismo ih uopće počeli snimati.

Tako sam se mogla osjećati potpuno sigurno. Zbilja sam bila maksimalno zaštićena i mogla sam samouvjereno istražiti sve aspekte uloge koju su mi namijenili. Nijednoj sceni nisam rekla 'ne', ali htjela sam biti sigurna u to što radim, nisam željela da mi se svi na setu smiju - rekla je Kidman u intervjuu za The New York Times, prenosi Daily Mail.

Nagrađivana glumica i u novoj HBO-ovoj mini-seriji "The Undoing" ima provokativnih scena, a australska premijera iste očekuje se upravo ovih dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:13