OTVORILA DUŠU

Nicole Kidman: ‘Usamljenost je veliki ubojica, osakaćuje i uzrokuje toliko boli, iskusila sam to‘

Glumica također kaže kako joj skladan brak s country glazbenikom Keithom Urbanom pomaže u održavanju mentalnog zdravlja
Nicole Kidman i Keith Urban 
 Tommaso Boddi/AFP

Slavna glumica Nicole Kidman izgradila je impresivnu holivudsku karijeru koja traje već tri desetljeća, no osim nevjerojatnih uspjeha, profesionalni put ove 53-godišnje holivudske dive obilježili su i mnogi padovi. Upravo o njima zvijezda filmova "Grace od Monaka" i "Taoci" progovorila je u ekskluzivnom intervjuu za Glamour UK, a za raskošnu digitalnu naslovnicu pozirala je u svome domu u Novom Južnom Walesu u Australiji.

- Kažu da je usamljenost veliki ubojica. Ona osakaćuje i uzrokuje toliko boli... Da, i ja sam bila usamljena, a to je jako, jako, jako teško... Usamljenost je zapravo epidemija.

Posao glumice zahtijeva vježbanje određene 'psihološke discipline', koristim i istražujem niz svojih osjećaja za uloge i onda se ponovno vraćam u stvaran život. S vremenom sam morala naučiti kako se štititi, jer taj proces glumačke preobrazbe može biti mentalno vrlo iscrpljujuć, zato je neophodno pronaći način da se sve te emocije uravnoteže - izjavila je holivudska zvijezda.

Istaknula je kako joj skladan brak s country glazbenikom Keithom Urbanom (53) pomaže u održavanju mentalnog zdravlja.

- Moje srce i misli trenutačno su sa svim onim ljudima koji nemaju tu posebnu osobu kojoj mogu otići, koja će biti uz njih... Blagoslovljena sam jer Keith i ja imamo jako dobar odnos. Naš brak je vrlo umirujuće i utješno mjesto za mene, a on je vrlo snažan, topao i drag čovjek. Sretna sam što to imam u svom životu i ovom usamljenom svijetu - kaže oskarovka.

image
Nicole Kidman s obitelji
Chris Pos/Instar Images/Profimedia

Unatoč višestrukim priznanjima u filmskoj industriji, Nicole ističe kako joj je majčinstvo i dalje najdragocjenija uloga.

- Sviđa mi se osjećaj brige o ljudima, to je moja radost i nema nikakve veze s traženjem nečega zauzvrat - zaključila je glumica, koja je s pjevačem dobila kćeri Sunday (12) i Faith (9), a s bivšim mužem, kolegom Tomom Cruiseom, također ima dvoje posvojene djece, Isabellu (27) i Connora (25).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:30