UTEGNUTA I SEKSI

Nicole Kidman zapanjila izgledom u 56. godini, nižu se komentari: ‘Ali ja sam najsretnija u pidžami...‘

Nicole Kidman bori se za prava žena u Hollywoodu, a u velikom intervjuu za Elle otkriva kako joj više nije do izlazaka i crvenih tepiha

Nicole Kidman

 Mario Mitsis/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Legendarna Nicole Kidman oduševila je svojim izdanjem na naslovnici najnovijeg Elle časopisa - pozirala je u nizu atraktivnih odjevnih kombinacija, uključujući uski, crni komplet donjeg rublja. Naime, tu kombinaciju grudnjaka i gaćica brenda Dolce & Gabbana uparila je s podvezicom, rukavicama i tajicama do bedara.

Zategnuto tijelo glumice u 56. godini izazvalo je lavinu reakcija. Međutim, to nije jedino svoje izdanje koje je pripremila za ovo fotografiranje, prenosi Page Six.

Kidman je još nosila i YSL kombinezon bez naramenica i crvenu Balenciaga haljinu koja je isticala njezine mišiće, a internet je posebice oduševila bijela Balenciaga haljina s povišenim ovratnikom.

Kidman se u intervjuu raspričala o uređivanju za svečane događaje. Unatoč tome što uvijek prati modu i iznova oduševljava na crvenom tepihu dolazeći na premijere u haljinama bez leđa i golim trbušnjacima, mama četvero djece otkrila je da obično "jedva čeka da se vrati kući na kraju noći".

- Želim izaći iz dvorane, skinuti haljinu i obući pidžamu. Nešto suprotno od Pepeljuge: sretna sam što idem kući i dolazim k sebi - objasnila je i dodala kako takvi događaji mogu "djelovati pomalo neugodno".

- Kažem im da ‘moram sada ići kući‘. Želim se ugrijati, želim se sklupčati i želim se osjećati stvarno - objasnila je.

Inače, Nicole Kidman je upravo jedna žena koja je pokrenula velike promjene u vlastitoj i karijerama drugih žena u filmskoj industriji. Prema intervjuu u Elle časopisu, s obzirom na to da je jasno kako svijetom filma i dalje većinom dominiraju muškarci, ona 2017. je na konferenciji za novinare tijekom Filmskog festivala u Cannesu javno je obećala da će svakih 18 mjeseci raditi s jednom redateljicom.

- Puno se priča, ali ja trebam raditi Ja sam izvršitelj. Također, jednostavno volim žene - istaknula je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 11:31