STVARI IDU BRZO

Nije dugo patio nakon razvoda: Slavni glumac Sofiju Vergaru zamijenio drugom ljepoticom

‘Joe je bio prilično slomljen tijekom i nakon razvoda, ali je na dobro putu trenutačno‘, tvrdi izvor

Joe Manganiello, Caitlin O`Connor

 Screenshot/instagram/joemanganiello/

Romansa Joea Manganiella, bivšeg supruga Sofije Vergare, s glumicom Caitlin O’Connor nastavlja jačati.

Prema izvoru, "nisu očekivali da će stvari tako brzo postati ozbiljne". Također spomenuti je izvor za People rekao da je par "vrlo, vrlo sretan zajedno".

image

Caitlin O‘Connor i Joe Manganiello

Faye Sadou/Imago Stock&people/Profimedia/Faye Sadou/imago Stock&people/profimedia

- Joe je bio prilično slomljen tijekom i nakon razvoda, ali je na dobro putu trenutačno. Prepoznali su različitosti, i on i Sofia Vergara znali su da je vrijeme da krenu dalje - dodaje izvor. Nedavno je 47-godišnji glumac, zvijezda filma "Magic Mike", podijelio niz fotografija sa svojih 2,8 milijuna pratitelja na Instagramu, a među njima bila je jedna s glumicom.

image

Joe Manganiello, Caitlin O`Connor

Screenshot/instagram/joemanganiello/

Na fotografiji je otkrio da je proslavio Valentinovo s Catlin na koncertu Toola u Los Angelesu u srijedu, a druge dvije slike prikazuju kako poziraju pored vaze s crvenim ružama i bombonijere. Inače, već je prije ove Manganiellove objave TMZ tvrdio da se par uselio zajedno, međutim, drugi je izvor za Page Six rekao da 34-godišnja O’Connor još uvijek “ima svoj stan”.

Podsjetimo, Joe i Vergara su u srpnju 2023. godine otkrili za Page Six da se razilaze nakon sedam godina braka.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo novom fazom naših života - rekli su u zajedničkoj izjavi.

Unatoč glasinama koje su kružile o tome što je dovelo do njihovog rastanka, Vergara je otkrila da su se odlučili razvesti jednostavno zato što su željeli drugačije stvari u životu. Vergara je od tada nastavila s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom s kojim je prvi put viđena u listopadu 2023.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:19