BIZARNO

Nije mogla suzdržati uzbuđenje: Dok Bianca uživa u plesu u krilu, Kaneya Westa uopće nije briga za to

Bianca, koja je ponosno pokazivala golo poprsje u bodiju boje kože, viđena je kako se smije i ohrabruje svoju prijateljicu

Bianca Censori uživa

 Instagram/screenshot/

Supruga Kanyea Westa, Bianca Censori, itekako je uživala u restoranu u Miamiju gdje je dobila - ples u krilu, piše Daily Mail.

Bianca nije mogla suzdržati smijeh i sreću kad joj je prijateljica DJ Sky High Baby počela vrtjeti stražnjicom po krilu dok je sjedila pored svog kontroverznog supruga.

@ace876media.ent1 #KanyeWest’s wife #BiancaCensori got a little lap dance by Baddies star #DJSky ♬ original sound - Ace876media

Bianca, koja je ponosno pokazivala golo poprsje u bodiju boje kože, viđena je kako se smije i ohrabruje svoju prijateljicu dok joj "twerka" u krilu. Cijelo to vrijeme, West je razgovarao s prijateljima u Dukunoo Jamaican Kitchenu, gdje je koji dan kasnije održao zabavu povodom nadolazećeg albuma "Vultures".

image

Bianca uživa u plesu DJ Sky

Instagram/screenshot/

Zvijezda je nosila krznenu kapu i glasno bodrila svoju prijateljicu, prije nego što je zapjevala uz glazbu.

Naime, ova je snimka snimljena dva dana prije Westovog kontroverznog događaja preslušavanja albuma u utorak, na kojem su komentatori diljem interneta rap zvijezdu prozvali "odvratnim ljudskim bićem" nakon što je reper nosio crnu kapuljaču nalik na onu Ku Klux Klana.

Da stvar bude još gora, on i reper Ty Dolla Sign izvodili su svoju kontroverznu pjesmu "Vultures" koja sadrži eksplicitne tekstove o Židovki: "Kako sam ja antisemit? Upravo sam poje*** židovsku ku****". Doduše, ovo nije prvi put da Kanye nosi crnu kapuljaču koja podsjeća na onu KKK-a. Nosio ju je i na početku svoga glazbenog spota za "BLKKK SKKKN HEAD", još 2013. godine.

Također, glazbena zvijezda je kritizirana jer je nosila spornu kapuljaču dok je njegova kći North bila na pozornici u blizini njega, a njegova kći Chicago (5) i sin Saint (7) također su bili prisutni.

image

Bianca uživa u plesu DJ Sky

Instagram/screenshot/

Podsjetimo, Kanyea su napale židovske organizacije koje su ga označile "patetičnim i žalosnim" zbog odvratnih tekstova o Židovki u njegovoj posljednjoj pjesmi. Stihovi su izazvali bijesnu reakciju među nekim obožavateljima u to vrijeme, a sada je repera osudio i Američki židovski odbor.

- Neoprostivo je potpirivati ​​vatru antisemitizma i promovirati takvu ljutnju milijunima svojih sljedbenika, posebno u ovom teškom i opasnom vremenu za židovsku zajednicu - rekao je glasnogovornik Richard Hirschhaut za TMZ.

Dodao je kako ga izbor riječi i akcija Kanyea Westa ipak ne iznenađuju, s obzirom na njegove prethodne antisemitske primjedbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:32