ODLUČILA JE SVE REĆI

NIJEDAN CELEBRITY NIJE SIGURAN Komičarka Kathy Griffin obećava otkriti najprljavije tajne najvećih holivudskih zvijezda u svojoj novoj knjizi

 REUTERS / REUTERS

Nakon gotovo 30 godina koje je provela u showbizu, Kathy Griffin susrela se s gotovo svim velikim facama u Hollywoodu i ne boji se na vidjelo iznijeti njihove najveće tajne, piše Radar Online.

Slavna komičarka u svojoj je knjizi odlučila opisati bizarne trenutke u kojima se našla, od onih s Ashtonom Kutcherom do Ellen DeGeneres. Svoju ispovijest započinje s pričom o redatelju Woodyju Allenu koji je neslavno napustio svoju dugogodišnju ljubav, Miju Farrow, zbog njihove posvojene kćeri Soon-Yi Previn koju je na kraju na jednoj večeri prije dvije godine zvao - djetetom nevjestom.

Jednom prilikom je u liftu susrela glumca Billyja Crystala no on ju je ignorirao, tvrdi Griffin, da bi je par godina kasnije ipak odlučio pozdraviti.

Kad je 2012. godine bila na jednom snimanju s Miley Cyrus, pjevačica joj je bez problema pokazala svoje gole grudi. Za kolegu i glumca Willa Ferrella danas kaže da se zbog slave pogubio.

Iako ga je nekim stvarima u glumi naučila baš ona, tijekom jednog od pojavljivanja na crvenom tepihu odlučio ju je ignorirati.

- Nekad sam to shvaćala ozbiljno, no danas mi je jasno da ga je slava potpuno promijenila, čak toliko da me više ne može pozdraviti - objasnila je.

Griffin tvrdi da se tijekom jedne zabave u Las Vegasu 1998. godine ljubila s Brianom Austinom Greenom koji se kasnije oženio s Megan Fox. Komičarka nije ljubiteljica ni Ashtona Kutchera koji ju je potpuno ignorirao dok su zajedno vodili jedan humanitarni događaj 2005. godine.

- Rekla bih da je sa mnom progovorio pet riječi taj dan, ali i to bi bilo previše. Situacija je baš bila bizarna, osjećala sam se kao da on smatra da sam ispod njega, netko tko nije vrijedan razgovora s njim - objašnjava.

Nakon koncerta u Los Angelesu pjevač Harry Styles osramotio se tijekom razgovora s glumcem Tomom Hanksom. Naime, bio je potpuno pijan i nije ni znao što priča.

Kathy je otkrila i da je Taylor Swift mrzi zbog šala koje je o njoj izgovorila, a i da ju je jedna od omiljenih voditeljica, Ellen DeGeneres, izbacila iz garderobe na dodjeli nagrada Emmy.

Spomenuti događaji samo su dio knjige, a Kathy je obećala da ima još puno toga za otkriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:47