EMOTIVAN ZAVRŠETAK

Nikad ne biste pogodili što je bila tema zadnjeg razgovora McCartneyja i Lennona: ‘Bilo je vrlo posebno‘

McCartney kaže da je posljednji razgovor o pečenju kruha bio jednostavna tema koja predstavlja mnogo više.

The Beatles 

 Terry Dean/Alamy/Alamy/Profimedia

Paul McCartney (79) otkrio je detalje svog posljednjeg razgovora s bivšim kolegom iz Beatlesa Johnom Lennonom, prenosi BBC.

U svojoj novoj knjizi “The Lyrics” glazbenik piše kako je tema njihovog posljednjeg razgovora bilo pečenje kruha. “Za mene je bilo vrlo posebno što smo došli do te točke, zapravo zato što smo prošli užasni raspad grupe”, rekao je za “The Howard Stern Show”.

McCartney kaže da je posljednji razgovor o pečenju kruha bio jednostavna tema koja predstavlja mnogo više.

“Nazvao sam Johna dok sam pekao kruh i bio sam prilično dobar u tome”, rekao je. “Pa kad sam čuo da John to isto radi, bilo je sjajno. Mogli smo samo razgovarati o nečemu tako običnom. Bili smo dva tipa koji pričaju o kruhu: 'Pa, ne znam. Ostavljaš li tijesto preko noći da se digne ili koja je tvoja metoda?", rekao je McCartney.

“I bilo je jako lijepo i bilo mi je tako drago što smo se vratili u onu vezu koju smo imali dok smo bili djeca. Toliko smo dugo živjeli jedan drugom u džepu da je bilo sjajno vratiti se tome", reka je McCartney.

Lennon je ubijen u New Yorku ispred stambene zgrade na Upper West Sideu na Manhattanu u kojoj je živio. Vraćao se kući u noći 8. prosinca 1980., kada ga je ubio Mark David Chapman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2023 18:00