KOBNA JURNJAVA

NIKOLA KOJO ZAVRŠIO U ZAGREBAČKOJ BOLNICI Srpski glumac ozlijeđen na snimanju: 'Čekam pregled kod doktora. Mislim da nije ništa strašno'

Nikola Kojo
 Bruno Konjević / CROPIX

Srpski glumac Nikola Kojo na snimanju u Zagrebu doživio je nesreću i završio u bolnici. Navodno je na svu sreću riječ o lakšim ozljedama.

Kako doznaje Blic, za vrijeme snimanja kadrova jurnjave kroz šumu Kojo se poskliznuo i licem pao na srušeno drvo.

- Čekam pregled kod doktora. Mislim da nije ništa strašno. Doktor će mi sve reći - rekao je kratko za Blic Nikola Kojo dodajući da se osjeća dobro.

- Sve je teklo kako treba. Kojo je veliki profesionalac, međutim, tokom jurnjave nije vidio srušeno drvo. Pao je i ozlijedio se. U trenutku smo mislili da je slomio nešto. Tako je i on mislio pa smo ga odmah odvezli do bolnice da bi mu snimili glavu. Kako se radi o akcijskoj komediji, kadrovi gdje se trči su sastavni dio scenarija, pa se ovakve situacije donekle mogu predvidjeti - rekao je izvor sa snimanja za Blic dodajući da je na svu sreću riječ o lakšoj povredi.

Kojo trenutno u zagrebu snima akcijsku komediju ‘Po tamburi’ u kojoj glumi uz Hristinu Popović, Tijanu Pečenić i Momčila Otaševića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:06