PRINC HARRY

‘Nisam u knjigu stavio sve što se događalo između mene, Williama i Charlesa. Da jesam, ne bi mi nikad oprostili‘

Harry je rekao da je prvi nacrt knjige od 800 stranica skraćen na nešto više od 400 stranica. ‘Mogle su to biti dvije knjige‘, rekao je princ

Princ Harry kod Stephena Colberta

 Cbs/Planet/Profimedia/

Princ Harry rekao je u razgovoru za britanski list Telegraph da u svojim memoarima nije spomenuo sve što se događalo između njega i njegova brata i oca jer mu "nikada ne bi oprostili", dodajući da je imao dovoljno materijala za još jednu knjigu.

U knjizi "Rezerva", objavljenoj u utorak, Harry je progovorio o problemima u odnosima s obitelji, osobito s bratom Williamom i ocem kraljem Charlesom III.

Harry je iznio pojedinosti o dugotrajnim napetostima u odnosima s bratom koji su kulminirali kada ga je u jednoj svađi 2019. oko njegove supruge Meghan on oborio na zemlju.

U intervjuu za Telegraph objavljenom u petak, Harry je rekao da je prvi nacrt knjige od 800 stranica skraćen na nešto više od 400 stranica i da je svojem piscu iz sjene J.R. Moehringeru spomenuo neke incidente za koje nije želio da budu objavljeni.

image

Glasnogovornici kraljevske obitelji nisu komentirali ništa što je izneseno u knjizi niti niz intervjua koje je Harry dao promovirajući je

SCOTT OLSON/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP

"Mogle su biti dvije knjige, recimo to tako", rekao je.

Rekao je da nije bilo moguće ispričati njegovu priču a da se u nju ne uključe stvari o drugim članovima obitelji.

"Ali postoje neke stvari koje su se dogodile, posebno između mene i mojeg brata i u određenoj mjeri između mene i mojeg oca, za koje jednostavno ne želim da svijet zna", rekao je.

"Jer mislim da mi ne bi nikada oprostili. Sada biste mogli reći da mi ionako nikada neće oprostiti za neke od stvari koje sam u knjigu stavio".

Glasnogovornici kraljevske obitelji nisu komentirali ništa što je izneseno u knjizi niti niz intervjua koje je Harry dao promovirajući je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:58