ZALJUBLJENI DO UŠIJU

Ništa od pomirbe s Irinom Shayk: ‘Hollywoodski ljepotan u Londonu se grli s njenom prijateljicom‘

Coopera i Hadid povezuju još od listopada lani, ali sada su uhvaćeni u razmjenjivanju nježnosti na ulicama Londona

Gigi Hadid i Bradley Cooper

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Par, o čijoj se vezi počelo šuškati u listopadu, sada je i službeno potvrdio svoju vezu. Gigi Hadid i Bradley Cooper šetaju Londonom držeći se za ruke, prenosi Page Six. Osim toga, viđeni su i kako Hadid grli glumca oko struka dok razgovaraju na ulicama glavnog grada Engleske.

Unatoč tome što su u brojnim prilikama viđeni na večeri, ovo je prvi put da se par ovako javno izložio. Zadnji smo ih put vidjeli skupa nakon dodjele Zlatnih globusa kada se Hadid pridružila na večeri glumačkoj zvijezdi i njegovoj majci, Gloriji Campano.

Družili su se i u studenom u gradiću na obali rijeke u Pennsylvaniji, gdje je glumac nedavno kupio nekretninu. "Stvari su postale vrlo ozbiljne. Svaki dan su zajedno", kazao je tada izvor za strane medije.

image

Gigi Hadid i Bradley Cooper

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Imaju puno toga zajedničkog, od smisla za humor do činjenice da su oboje samohrani roditelji malim kćerkama. Hadid ima trogodišnju kćer Khai s bivšim dečkom Zaynom Malikom, a Cooper ima šestogodišnju kćer Lea De Seine s manekenkom Irinom Shayk preko koje je upoznao Hadid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:24