CHRISTIE BRINKLEY

Nitko joj ne bi dao 67 godina, evo što ona sama kaže o starenju: ‘Uskoro ću 17. put napuniti 50!‘

Davne 1994. u padu helikoptera teško je ozlijedila kuk, godinama je odgađala operaciju, a vrlo brzo nakon zahvata vratila se sportu
Christie Brinkley 
 Eli Winston/Everett/Profimedia

Američka manekenka, glumica i poduzetnica Christie Brinkley, koju su krajem 1970-ih proslavile naslovnice časopisa Sports Illustrated Swimsuit Issues, ovih dana odmara se na rajskom otočju Turks i Caicos, a sudeći po njezinim objavama na društvenim mrežama, plavokosa ljepotica ondje će 2. veljače vjerovatno proslaviti i 67. rođendan.

- Uskoro ću 17. put napuniti 50 godina, hahaha! Obožavam rođendane! Istina, baš mi se i ne sviđaju brojevi, zato ih i ignoriram, ali ja se ionako nikad nisam osjećala staro, sve do ove godine - objavila je Christie na Instagramu pa se osvrnula i na brojne nedaće koje su se zadesile tijekom 2020.

- Zbog gadnog loma desne ruke i problema s ramenom više nisam mogla vježbati, a bolovi u kuku, koji su s godinama postajali sve gori, spriječili su me u još jednoj omiljenoj fizičkoj aktivnosti - vožnji biciklom. Počela sam šepati i usuđujem se reći, osjećala sam se ograničeno. I staro! Jednostavno nisam mogla dovoljno energično trenirati, a s karantenom je došao i neizbježan višak kilograma... Zbog svega navedenoga shvatila sam da se moram početi suočavati s problemima...

Stoga sam krenula u akciju - operirala sam kuk i sad sam presretna jer opet mogu pokretati svoje tijelo! Svakim danom sve sam jača i volim misliti da sam spremna na sve - pješačenje, plivanje, ronjenje, veslanje, vožnju, skijanje, pa čak i veliki komad rođendanske torte! - objavila je Brinkley na Instagramu.

Podsjetimo, slavna manekenka kuk je teško ozlijedila davne 1994. godine u padu helikoptera na planini u Tellurideu u američkom Coloradu, gdje je tad bila na skijanju. Liječnici su joj operaciju predlagali još prije 12 godina.

- Rekli su mi da ga treba zamijeniti, ali zahvat mi je zvučao previše zastrašujuće, a ja sam u tom periodu bila zatrpana poslom pa sam odgađala baviti se time... Ali sad je i to sređeno! Odradila sam operaciju i odlično se oporavila, do novogodišnje noći već sam mogla plesati u kuhinji, a danas sam navukla peraje i istražila koraljne grebene! - pohvalila se aktivna Christie, koja uživa u odmoru s kćeri Sailor Lee (22) i njezinim dečkom te sinom Jackom Parisom (25) i njegovom djevojkom Ninom Agdal, manekenkom koja se svojedobno viđala s oskarovcem Leonardom DiCaprijem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 12:41