FATALNA GLUMICA

Nitko nije znao da je baš ona bila prva ljubav Zdravka Čolića: ‘Uvijek će biti u mom srcu‘

Početkom sedamdesetih godina oboje su živjeli u Sarajevu, a tada je došlo do susreta nakon kojeg je odmah planula ljubav
Zdravko Čolić
 Ivo Ravlic/Cropix

Pjevač Zdravko Čolić već godinama voli samo jednu ženu, svoju suprugu Aleksandru, s kojom ima dvije kćeri. No, malo tko zna da je jedna od najpoznatijih sarajevskih glumica, Jasna Orneli Beri, Čolina prva ljubav.

Početkom sedamdesetih godina oboje su živjeli u Sarajevu, a tada je došlo do susreta nakon kojeg je odmah planula ljubav.

"Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo glazbenici već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je rezerviran samo za njega. Pogotovo zato što samo imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život", rekla je glumica, piše srpski Blic.

Putevi su im se razdvojili, ali su se prvi put poslije rata ponovno sreli u Beogradu. Jasna je priznala da im je susret bio vrlo emotivan, a za Čolu kaže da je osoba koja širi pozitivnu energiju i da i dalje ima ono nešto, da je dobar čovjek.

"To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu 'Noć mi te duguje'", zaključila je glumica, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:52