ŠOKIRAO IH TERMINATOR

NJEMAČKA POLICIJA IPAK NIJE NEPOTKUPLJIVA! 'Daj jedan selfie i sve ti je oprošteno'

 Bundespolizei

Njemačka policija oduvijek je na glasu kao nepotkupljiva, oštra, ali pravedna. Međutim, očito i kod njih ista pravila ne vladaju za sve. Najbolji primjer koji potvrđuje tu tezu dogodio se prije nekoliko dana u Münchenu.

Dežurni policajac na prometnoj željezničkoj stanici primijetio je dva biciklista kako se utrkuju. S obzirom da je u to vrijeme stanica bila prepuna ljudi, policajac je smatrao da je to 'preopasan sport' i već je spremao napisati kaznu nabrijanom dvojcu.

Međutim, jedan od biciklista predstavio se policajcu kao tjelohranitelj Arnolda Schwarzeneggera i poručio mu kako hitno mora ići kako bi pripazio na svog šefa.

- Mislio sam da je to glupa šala - rekao je policajac naredivši čovjeku da se iste sekunde vrati.

I vratio se, zajedno s 'Terminatorom'. Policajci su ostali zapanjeni...

Nakon nekoliko sekundi tišine, policajac je ipak progovorio i upozorio dvojac da je bicikliranje nasred stanice preopasno. Hollywoodska zvijezda i bivši guverner Kalifornije ispričao se u ime svojih tjelohranitelja i priznao da su svi zajedno pogriješili.

Policajac je razmišljao kazniti li ili ne Schwarzeneggera, ali je na kraju dobio ponudu koja se ne odbija.

- Može jedan selfie umjesto kazne?

Policajac je, naravno, prihvatio ponudu. Na kraju je policija i tweetala da je opasno bicikliranje zabranjeno čak i Terminatoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 03:58