GLUMAČKE LEGENDE

Ponovni susret legendarnih ‘neprijatelja‘, nisu si ostali dužni: ‘O, imao si hrabrosti pojaviti se večeras!‘

Ovaj dvojac je inače poznat po zajedničkoj ulozi u filmu ‘Twins‘, a ove godine su prezentirali nagrade za najbolje vizualne efekte

Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito i Michael Keaton

 Profimedia/screenshot/

Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito pojavili su se u paru na pozornici dodjele Oscara 2024. godine, a taj je prizor posebice razveselio obožavatelje Batmana jer su se nekadašnji zlikovci Mr. Freeze i Pingvin zajednički obratili Michaelu Keatonu, slavnom glumcu koji je tumačio ulogu poznatog superheroja, njihovog neprijatelja.

image

Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito

Ampas/Zuma Press/Profimedia/Ampas/zuma Press/profimedia

Usred govora, DeVito, koji je glumio Pingvina u "Batman se vraća" iz 1992., prstom je uperio na Keatona u publici i rekao: "Eno ga! Ovdje je!"

image

Michael Keaton

Screenshot/

- Imaš puno hrabrosti pokazati svoje lice večeras - dodao je Schwarzenegger, koji je glumio Mr. Freezea u "Batmanu i Robinu" iz 1997. godine. Tamo je Batmana pak glumio George Clooney.

image

Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito

Ampas/Zuma Press/Profimedia/Ampas/zuma Press/profimedia

Popularni Batman je ostao potpuno hladan gledajući "svoje protivnike", no ipak je odlučio reagirati na ove simpatične provokacije, poigrao se i obojici signalizirao "neka dođu", prenosi The Wrap.

image

Michael Keaton

Oconnor-arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oconnor-arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Za kraj njihove interakcije, DeVito je odlučio dodatno se poigrati te je poručio Keatonu da se vide na "Balu guvernera", poznatom afterpartyu nakon dodjele.

Ovaj legendarni dvojac je inače poznat po zajedničkoj ulozi u filmu "Twins", a na ovogodišnjoj dodjeli su prezentirali nagrade za najbolje vizualne efekte koju je dobio film "Godzilla Minus One" i za najbolju montažu koju je dobio "Oppenheimer".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:28