BRZO GA ZAMIJENILA

Njemu ljubav nije na pameti, a žena od koje se razvodi već je pala u zagrljaj britanskom aristokratu

Joe Jonas i Sophie Turner u postupku su razvoda te čekaju odluku pravosuđa kome će ići djeca

Los Feliz, CA - *EXCLUSIVE* - Joe Jonas stands out in a red hoodie paired with dark jeans and black shoes, while Kevin Jonas opts for a classic look with a black tee, blue jeans, and black boots during a laid-back lunch with friends.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 820293822, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Pictured: Joe Jonas, Kevin Jonas, Credit line: Terma,SL/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

 Terma,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Joe i Kevin Jonas proslavili su Kevinov 36. rođendan. Braća su bila s prijateljima kada su otišli po ručak u "Los Feliz". Joe je nosio crvenu Nike majicu s kapuljačom, traperice i crne čizme, dok je njegov brat Kevin imao majicu na kojoj piše rock‘n‘roll, plave traperice i sunčane naočale, prenosi Daily mail.

Ranije toga dana, nagađalo se da je gotova rastava Joea i Sophie Turner koja, kako poznati pjevač misli, prerano ulazi u intiman odnos. Naime, Turner je prije nekoliko dana uhvaćena kako dijeli strastven poljubac s Peregrinom Pearsonom. Ni dva mjeseca od kako je objavila razvod od Joea Jonasa, fotografirana je u društvu britanskog aristokrata.

Joe je u rujnu ispunio papire za razvod od supružnice s kojom je četiri godine u braku, a par je nedavno postigao i dogovor oko skrbništva nad kćerima, Willom i Delphinom. Pjevač je sada fokusiran na djecu, karijeru i razvod.

image

Los Feliz, CA - *EXCLUSIVE* - Joe Jonas stands out in a red hoodie paired with dark jeans and black shoes, while Kevin Jonas opts for a classic look with a black tee, blue jeans, and black boots during a laid-back lunch with friends.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 820293833, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Pictured: Joe Jonas, Kevin Jonas, Credit line: Terma,SL/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Terma,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Joeu je važna dobrobit djece i završetak turneje s braćom. Bio bi sretan ponovno pronaći ljubav, ali to mu nije ni na kraj pameti jer želi završiti razvod i nastaviti sa životom", rekao je izvor za Daily mail.

Peregrine potječe iz aristokratske obitelji čija je neto vrijednost veća od 224 milijuna funti. Sin je nasljednika Michaela Pearsona, 4. viktona Cowdraya - bivšeg filmskog producenta koji posjeduje značajan dio medijskog carstva Pearson. Ima 5 milijuna funti vrijedan stan u Londonu, dok njegov otac posjeduje vilu u West Sussexu s 22 spavaće sobe i 16.500 hektara zemlje s 10 polo terena.

image

Joe Jonas i Sophie Turner prije godinu dana

/Image Press Agency/nurphoto/shutterstock

Novi dogovor o skrbništvu trebao bi omogućiti svakom roditelju dva tjedna s djevojčicama pa će tako Jonas povesti kćeri na turneju benda The Jonas Brothers, a Turner će s njima provesti Božić u Velikoj Britaniji. Suđenje o rješenju pitanja skrbništva zakazano je za 2.siječanj.

Turner je muža od kojeg se razvodi optužila da je odbio predati putovnice njihove djece te da je za razvod čula preko medija. No, Jonasov predstavnik uzvratio je optužbe te u izjavi za Daily mail rekao da je Joe Jonas nakon višestrukih razgovora sa svojom ženom pokrenuo postupak razvoda braka na Floridi jer je to odgovarajuće pravosuđe za slučaj te je Sophie Turner bila svjesna da će njezin tadašnji muž pokrenuti zahtjev za razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:06