POGLED IZNUTRA

'NJIHOV ŽIVOT JE POTPUNA LAŽ, KAKAV GLAMUR I BOGATSTVO, OVO JE PRAVA ISTINA' Bliski suradnik slavne obitelji Kardashian otkrio šokantne detalje

 Getty Images

Prošlo je već devet godina otkako se prvi put počeo prikazivati show Keeping Up With The Kardashians, a od tada interes za članovima njihove obitelji ne jenjava.

Privlače pažnju gdje god se pojave, no Mark Behar, bivši tjelohranitelj Kim Kardashian za časopis Now rekao je kako njihov život ni približno nije tako glamurozan i savršen kao što se čini. Iako na prvi pogled izgleda kao da su Kim i Kanye brižni roditelji kćeri North i sinu Saintu, Mark tvrdi da par djecu ponekad koristi samo kao rekvizite kojima će impresionirati medije.

- Većinu vremena koje provodi s djecom je ono pred kamerama. Ponekad djeluje da su joj oni poput torbe, nešto što ponese sa sobom kako bi priredila show za javnost - govori Mark.

Kada su obiteljska okupljanja u pitanju djeca su s njima samo za potrebe fotografija, nakon čega ih prosljeđuju dadiljama, dodao je. Kim i Kanye zajedno su od 2012. godine, a puno su radili na tome da postanu jedan od najutjecajnijih celebrity parova na svijetu. Od zajedničke naslovnice za prestižni Vogue do vjenčanja u Firenci, tražili su načine kako da impresioniraju medije. No, Mark tvrdi da njihov brak neće trajati zauvijek jer je to više kao poslovni dogovor.

- Zasad su skupa samo zato jer imaju djecu, no ne vjerujem da tu ima još puno ljubavi - tvrdi Kimin bivši tjelohranitelj. Dodao je da je svjedočio njihovoj turbulentnoj svađi na dodjeli Video Music Awards ove godine.

- Kim je smetalo jer je Kanye razgovarao i flertovao s drugim ženama - govori Mark.

Dodao je kako je Kanye poznat sam po sebi, da se nije proslavio tek dolaskom u obitelj Kardashian, te da je on u mogućnosti suprotstaviti se i Kim i Kris, njezinoj majci, kad god on to poželi.

- Lešinari. To je jedina riječ kojom mogu opisati te žene. Muškarce koje dovedu u svoju obitelj traže da stave svoj život u njihove ruke, a kad više nemaju koristi od njih, onda ih jednostavno odbace - otkriva Mark.

Bratsko sestrinski odnos u slavnoj reality obitelji na prvi pogled djeluje vrlo prisno, ali Mark tvrdi da su svi oni zapravo jedni drugima konkurencija. - Kim i Kyle su jedna drugoj konkurencija jedna drugoj jer je Kylie samo mlađa kopija Kim pa je medijska pažnja sve više usmjerena njoj - govori Mark.

Čak je i u kuća u kojoj se snima show uređena samo za kamere. - Kardashianke su izgubile dodir sa stvarnošću. Nijedan dio njihovog života nije stvar, samo glume radi showa, novca i sponzorskih ugovora koje čekaju - kaže Mark.

Napominje kako bi show uskoro mogao završiti, a sama Kylie je nedavno rekla kako bi se voljela posvetiti samo svojoj kozmetičkoj liniji proizvoda koja joj je trenutačno prioritet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:06