UŽIVALA S DEČKOM

Njoj je i plaža modna pista: Lijepa manekenka pokazala savršenu liniju u minijaturnom bikiniju

Da nisam postala model, vjerojatno bih bila inženjerka, uvijek sam voljela fiziku i matematiku, rekla je svojedobno Georgia Fowler
Georgia Fowler 
 Kpgg/Backgrid Australia/Profimedia

Georgia Fowler, 28-godišnja kći australskog golfera Petera Fowlera, u svijet mode ušla je sa samo 12 godina.

Od 2016. do 2018. nosila je revije kuće Victoria's Secret, a prije dvije godine u domovini je vodila prvu sezonu TV showa "Project Runway New Zealand".

Surađivala je i s Kanyeom Westom, Pradom te Chanelom, a u travnju ove godine zbog ljubavi se preselila u Australiju.

Lijepa brineta dva mjeseca prije toga, u veljači, potvrdila je vezu s australskim ugostiteljem Nathanom Dalahom (tad su se zajedno pojavili na pariškom Tjednu mode), a proljetos se s njim napokon i skrasila u Sydneyju.

image
Georgia Fowler
Kpgg/Backgrid Australia/Profimedia
image
Georgia Fowler s dečkom na plaži
Kpgg/Backgrid Australia/Profimedia

Zaljubljeni par prošli vikend snimljen je kako uživa na popularnoj plaži Bondi. Georgia je pokazala besprijekornu liniju u minijaturnom žutom bikiniju, a dok je ona suvereno "vladala" plažom kao da je na modnoj pisti, njezin dečko ispijao je kavu na pijesku i budno pazio na svaki manekenkin korak.

- Što bih danas radila da nisam postala model? Vjerojatno bih bila inženjerka, uvijek sam voljela fiziku i matematiku, ali tko zna - izjavila je svojedobno atraktivna Novozelanđanka, a tad je otkrila i koju je najveću zabludu čula o sebi.

- Da ne jedem i da sam tašta! Vjerojatno to pričaju za sve manekenke... Ne volim stereotipe i uvijek kažem: 'Ako me ne poznaješ, nemoj me unaprijed niti osuđivati' - poručila je.

Fowler i Dalah poslije plaže zaputili su se u obližnji restoran, a večer su završili na luksuznoj jahti.

image
Georgia Fowler
Kpgg/Backgrid Australia/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:01