I ONA OSTAJE DOMA

NJOJ KARANTENA NIMALO NIJE NAŠKODILA Adriana Lima pokazala besprijekorno tijelo, s kćerima se izolirala u luksuznoj vili u Miamiju

 
Adriana Lima
 INSTAGRAM

Adriana Lima prošli mjesec sudjelovala je u kampanji arapskog izdanja modnog časopisa Vogue pod hashtagovima #stayhome i #strongertogether kako bi apelirala na javnost da se pridržava preporučenih mjera o socijalnoj distanci s ciljem sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.

Tad je prelijepa Brazilka pozirala sa zaštitnom maskom, a ovih dana pokazala je kako zapravo izgleda njezin život u karanteni.

Slavna 38-godišnja manekenka, bivše zaštitno lice brenda Victoria's Secret, na Instagramu je objavila fotografiju iz svoje vile u Miamiju na Floridi, gdje boravi s kćerima Valentinom (11) i Siennom (7), koje je dobila u braku s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Adriana je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala kako je i dalje u besprijekornoj formi koju održava redovitim treninzima boksa.

- Majka kraljica! Prekrasna si! - komentirali su fanovi.

Zgodna Lima budno prati i situaciju u svom rodnom Brazilu - tako je neki dan na Instagramu odala počast sestričninu suprugu, zdravstvenom radniku, koji je danonoćno na prvoj crti obrane od virusa COVID-19.

- Ti si naš heroj. Hvala ti što spašavaš živote. Neka te Bog čuva - napisala je Adriana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:59