BARBIE NOBELOVKA

Nobelovka Malala fotkala se u Barbie kutiji pa ‘spustila‘ suprugu, fanovi oduševljeni: ‘On je samo Ken‘

Malala Yousfazi i Asser Malik pogledali su "Barbie" film koji im se svidio, a fanovi su oduševljeni Malalinom objavom

Malala i Asser u Barbie kutiji

 /Instagram/malala

„Barbie” film zainteresirao je brojne gledatelje, a ispred mnogih kinodvorana u svijetu postavljene su Barbie kutije u kojima se mnogi radio fotografiju. Među njima je i nobelovka Malala Yousafzai (26) koja je pozirala sa suprugom Asserom Malikom. Malala Yousafzai aktivistica je za prava djece i najmlađa dobitnica Nobelove nagrade. Dobila je Nobelovu nagradu za mir 2014. godine kada je imala samo 17 godina.

„Ova Barbie ima Nobelovu nagradu. On je samo Ken”, našalila se Malala uz fotografiju koju je podijelila s pratiteljima na Twitteru i Instagramu.

„Film nam se svidio, bio je smiješan i mudar. Nadam se da opis ne boli sve Kenove kao što boli Kena iz filma”, napisala je dojmove.

U komentarima oglasio se njezin suprug Asser.

„Ja sam Kenough”, napisao je riječ iz filma koja aludira na englesku riječ „enough”, odnosno „dovoljan”.

„Najbolji Barbie opis koji sam pročitao u zadnje vrijeme”, bili su oduševljeni pratietlji Malalinom šalom.

Podsjećamo, Malala je postala poznata putem bloga koji je pisala s 11 godina na urdu jeziku, a BBC je objavio njezine prevedene tekstove o životu pod talibanskom vladavinom. Malala je preživjela napad talibana koji su je ustrijelili u glavu i vrat 2012. Godinu nakon Malala je objavila autobiografiju o svom životu "Ja sam Malala: Autobiografija Pakistanke koju su talibani pokušali ubiti jer se zalagala za pravo na obrazovanje". Malala je u braku s Asserom od 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:41