PRAVNA BITKA

Noćna mora u luksuznoj vili slavnog para: Muči ih plijesan, a pala je i tužba...

Njihova luksuzna nekretnina trenutno se popravlja i očekuju da će biti u savršenom stanju

Priyanka Chopra Jonas i Joe Jonas 

 John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

Dom iz snova Nicka Jonasa i Priyanke Chopre pretvorio se u noćnu moru kada je šteta od vode dovela do pojave plijesni u njihovoj raskošnoj vili u Kaliforniji, što je uzrokovalo pravnu bitku koja još uvijek traje, ekskluzivno doznaje Page Six.

Par je kupio luksuznu nekretninu u rujnu 2019. za 20 milijuna dolara. Ima sedam spavaćih soba, devet kupaonica, kuhinju, vinsku sobu s kontroliranom temperaturom, unutarnje košarkaško igralište, unutarnju kuglanu, kućno kino, salon za zabavu, spa s parnim tušem, dobro opremljenu teretanu i sobu za bilijar.

Međutim, prema kopiji tužbe podnesenoj u svibnju 2023. i koju je ekskluzivno pribavio Page Six, bazen i spa počeli su predstavljati niz problema za tadašnje mladence oko travnja 2020., uključujući "poroznu hidroizolaciju" koja je "poticala kontaminaciju plijesni i srodnih problema".

"U isto vrijeme ili otprilike u isto vrijeme pojavilo se curenje vode na prostoru za roštilj", stoji u pritužbi.

"Ovo curenje oštetilo je dio unutarnjeg stambenog prostora odmah ispod trijema." Ovakvi problemi prostor su učinili "gotovo neprikladnim za život" i "opasnim za zdravlje". Zbog svega navedenog, par zahtjeva da se kupnja i prodaja ponište i traže "odštetu".

"Alternativno, tužitelju bi se trebali nadoknaditi svi troškovi popravka, plus naknada za gubitak upotrebe i druge štete prouzročene ponašanjem tuženika", dalje tvrde njihovi odvjetnici.

Točni troškovi još nisu određeni, ali, prema pritužbi, problemi s vodonepropusnošću prijeći će 1,5 milijuna dolara, a "opća šteta" procjenjuje se na oko 2,5 milijuna dolara.

Odvjetnik Fred Fenster za Page Six objasnio je da svi tuže jedni druge kako bi izbjegli krivnju.

"Upravnik je podnio tužbu protiv građevinara, građevinar je onda podnio protutužbu protiv podizvođača, podizvođači su onda podigli tužbe protiv svojih ljudi", rekao je.

Page Six doznaje kako su Jonas (31) i Chopra (41) sa svojom kćerkicom Malti (2) preselili u drugu nekretninu dok se nastavlja izgradnja na njihovoj luksuznoj vili kako bi se popravili navedeni problemi.

image

Priyanka Chopra Jonas i Joe Jonas

Timmsy/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Timmsy/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Datum suđenja vjerojatno neće biti određen do 2025. godine, ali unatoč tome obitelj se može useliti nazad kad god želi.

Izvor blizak paru u ekskluzivnoj izjavi za Page Six tvrdi da su "znatno uložili u dom i da su razočarani greškama u gradnji."

"Kuća se trenutno popravlja i očekuju da će uskoro biti u savršenom stanju", zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:52