PJEVAČ NA POLICIJI

Noćni obračun Harisa Džinovića i njegove bivše supruge, pronađen je i pištolj: ‘Upala je u kuću i napala me‘

Melina i Haris su službeno okončali brak prošlog tjedna, i to nakon duge 22 godine

Haris Džinović

 Antonio Balic/Cropix

Nakon općeg kaosa koji je nastao zbog upada bivše supruge u zajedničku vilu na beogradskom Senjaku gdje živi sa sinom i kćeri, poznati pjevač Haris Džinović morao je u policijsku postaju.

image

Haris Džinović i Melina

Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Kako bi svoju bivšu suprugu Melinu izbacio iz doma koji su dijelili, 72-godišnji pjevač je morao pozvati policiju koja je stigla vrlo brzo. Pri dolasku policije, Melina je izjavila da je Haris maltretira. Zatim, policija je privremeno Harisu oduzela pištolj koji je imao kod kuće, iako za njega ima dozvolu. Nakon spomenutih događaja, sin Kan je dovezao oca do policijske stanice, gdje se Džinović zadržao satima. Prema pisanju stranih medija, poznati je glazbenik bivšu suprugu Melinu optužio za napad, izjavu davao pet sati te iz stanice izašao oko dva sata poslije ponoći. Naime, Haris se nakon policijskog procesa oglasio za Blic.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, puno gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom cijelo vrijeme saznati razlog - prepričao je pjevač u gluho doba noći.

image

Haris Džinović i Melina

Tomislav Kristo/Cropix

Podsjetimo, Melina i Haris su službeno okončali brak prošlog tjedna, i to nakon 22 godine. Inače, nedavno je Haris priznao da je Melina ta koja je prekinula odnos.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu dana, godinu i pol dana, jer mi se razbijala obitelj. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, što ja znam, slomiti kruh ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti - rekao je Haris za televiziju Una.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:54