ZVIJEZDE NA ODMORU

Nogometaši u opuštenim izdanjima s boljim polovicama: Maženja, vjenčanja i prosidbe padaju sa svih strana...

Ronaldo se opušta na luksuznoj jahti, Matthijs de Ligt se zaručuje, Luke Shaw uživa u druženju s prijateljima, a Jorginho ‘slavi ljubav‘

Cristiano se opušta s partnericom na luksuznoj jahti

 Instagram/Cristiano Ronaldo

S obzirom na to da većina klubova još nije započela pripreme za novu sezonu, mnogi nogometaši diljem svijeta koriste ovo vrijeme za opuštanje sa svojim obiteljima. Primjerice, Cristiano Ronaldo, zvijezda Al-Nassre, viđen je kako provodi vrijeme sa svojom partnericom Georginom Rodriguez i njihovom djecom. Bivši igrač Manchester Uniteda i Juventusa trenutno boravi na Sardiniji. Ronaldo je ostvario izvanredan učinak od 14 golova u 16 ligaških utakmica od dolaska u Al-Nassru, iako njegova momčad nije osvojila naslov u Saudijskoj Pro ligi.

Pred početak nove sezone sve više pažnje posvećuje se saudijskom nogometu, s obzirom na to da su Karim Benzema i N‘Golo Kante pristupili prvacima Al-Ittihadu, dok je Edouard Mendy prešao u Al-Ahli, a Ruben Neves i Kalidou Koulibaly su potpisali za Al-Hilal.

U međuvremenu, veznjak Arsenala Jorginho je prisustvovao vjenčanju sa svojom partnericom Catherine Harding u Italiji. Na Instagramu je opisao svoju objavu riječima "Slavimo ljubav", s obzirom na to da se Daniele Bellini, spiker na stadionu jednog od Jorginhovih bivših klubova Napolija, oženio svojom partnericom Valentinom. Koulibaly je također bio prisutan na tom vjenčanju.

Branič Manchester Uniteda Luke Shaw je viđen kako se opušta s prijateljima u Francuskoj. Uskoro će se pridružiti svom engleskom kolegi Masonu Mountu na Old Traffordu, jer se ovaj vezni igrač približava transferu iz Chelseaja. United je dogovorio transfer vrijedan 60 milijuna funti za Mounta, koji će potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 250.000 funti tjedno.

Branič Bayerna iz Münchena Matthijs De Ligt zaprosio je svoju djevojku Annekee Molenaar i bio je oduševljen kada je ona izgovorila "da". De Ligt je osvojio naslov Bundeslige u svojoj prvoj sezoni u Bayernu i sada je gladan novih uspjeha u nadolazećoj sezoni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:54