OTKRIVENI DETALJI

Nogometna legenda otvorila dušu: ‘Otac mi je umro od korone, a onda sam saznao da me žena vara. I to s više njih‘

Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije je bilo. Do mene su dolazile glasine ‘Čuj, Ilary ima drugog‘
 Private/ipasocialit/Ipa-agency/Pa Images/Profimedia/Private/ipasocialit/ipa-agency/pa Images/profimedia

Slavni bivši reprezentativac Italije, Francesco Totti, otkrio je neke od srceparajućih detalje iz svog privatnog života.

Svjetski šampion s Italijom, koji je čitavu karijeru proveo u Romi, bio je u braku 17 godina s talijanskom glumicom i modelom Ilary Blasi. Sada je otkrio je kako je došlo do razvoda i koji su bili razlozi za to.

"Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Provjerio sam njen mobitel, što inače nisam radio do tad, i pronašao poruke. Nisam mogao više spavati, ništa nije bilo isto", ispovjedio se Talijan.

S bivšom suprugom ima troje djece, Chanel, Cristiana i Isabel. Blasi je u međuvremenu počela izlaziti s njemačkim poduzetnikom Bastianom Mullerom.

image
Press Office Rizzoli/Ag/Sipa Press/Profimedia/Press Office Rizzoli/ag/sipa Press/profimedia

"Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije je bilo. Do mene su dolazile glasine ‘Čuj, Ilary ima drugog‘. U stvarnosti je imala više od jednog. Nikad to nismo jedno drugom učinili u 20 godina, a onda su počela stizati upozorenja od raznih ljudi kojima vjerujem. Jednom sam pogledao njen mobitel i vidio poruku posrednika između Ilary i treće osobe. Pisalo je ‘Vidimo se u hotelu‘", pojasnio je Toti.

Nakon razvoda je uplovio u ljubavnu vezu s Noemi Bocchi, a pojasnio je da bivšu ženu nikada nije prevario.

"Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću vam dokazati. Činjenica je da sam upao u depresiju… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Noemi."

Toti je jedan od najvećih talijanskih nogometaša svih vremena. S "azzurrima" je postao prvak svijeta 2006. godine, a cijelu karijeru od 1993. do 2017. godine je proveo u Romi s kojom je bio i prvak Serije A.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:29